reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
IMG_20190625_110540.jpg

Cześć wszystkim, również dołączam do grona szczęściar, moja córeczka zdjęcie z poniedziałku (13t4d), CRL 7cm, badania prenatalne ok. Czekam jeszcze na info co do testu PAPPA. Termin mam na około 02.01:)
993723

Brzuszek na dole lekko wydęty od paru dni. Piersi bolą non stop i nadal odczuwam senność. Też tak macie?
I takie pytanko, nie mam w ogóle ochoty na seks, wiecie może kiedy to wróci i czy w ogóle:-D? Szkoda mi mojego chłopa.:-D Zawsze miał chętną kobietę a od początku ciąży to jakaś masakra.:unsure:

A co mówi lekarz ? Zgadza się wielkość płodu z datą ostatniej miesiączki? I czy zgadzają się wymiary dziecka z odpowiednim tygodniem ?
Zapytal tylko jaki duzy urodzil sie moj starszy syn i powiedzial, ze dzidzius tez duzy nie bedzie. Nic wiecej nie mowil. A jak bylam 28.06 to powiedzialam, ze ladnie podrosl 3 mm, a on, ze takie ludziki szybko rosna

@agatka_ok Gratulacje:-) co do seksu to na początku nie miałam ochoty, a ogólnie to i tak mam zakaz od ginki od samego początku że względu na moje wcześniejsze problemy więc jakoś wytrzumuje, tylko również szkoda mi mojego męża...:-) A co do Ciebie, czy ochota wróci to nie wiem :p

reklama
Do góry