reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja robiłam posiew tak na wszelki wypadek, jak bedziesz cos miała to dasz wynik lekarzowi i bedzie wiedzial jaki lek dobrac, a jak nic nie wyjdzie z posiewu tzn. Ze probka zle pobrana. U mnie były miesiac temu dosc liczne bakterie a teraz dokladniej starałam sie pobrac i wyszly nieliczne bakterie.
Dzięki. Mi tam zawsze wychodzą jakieś bakterie. Albo nieliczne A teraz zazwyczaj liczne .

reklama
Dzięki. Mi tam zawsze wychodzą jakieś bakterie. Albo nieliczne A teraz zazwyczaj liczne .
Wiesz co, ja jak miałam coś z pęcherzem to tylko jadłam żurawinkę i dużo piłam i przeszło szybko,jesli nie masz innych parametrów w moczu nieprawidłowych to pewnie i Tobie szybko przejdzie;)

Jak mocno nie boli to nie powinno być nic złego, ale tak na prawde tylko lekarz Ci to potwierdzi! Dobrze ze masz jutro wizyte!;)
No dobrze bo bym do głowy dostała. Teraz tej ciąży tak się boję skuli tych leków... Zadzwoniłam dziś zapytać o badania prenatalne czy ta wizyta aktualna bo babka mi powiedzała że 6 lipiec a oni sobotę nie pracują dobrze ze zadzwoniłam i co mam w środę badania. Ja chcę już styczeń

Wiesz co, ja jak miałam coś z pęcherzem to tylko jadłam żurawinkę i dużo piłam i przeszło szybko,jesli nie masz innych parametrów w moczu nieprawidłowych to pewnie i Tobie szybko przejdzie;)
Nablonki płaskie liczne i bakterie liczne , a tak to wszystko dobrze. Nic mnie nie piecze, nic nie odczuwam. Mam nadzieję że te bakterie nie są groźne dla dziecka :-(

Dziewczyny, w końcu miałam dziś wizytę z USG + odebrałam interpretacje usg genetycznego i PAPPA! Powiem wam, że tak się stresowałam tym PAPPA po tym co w necie czytałam, ale na szczęście okazało się, że po badaniach z krwi mam jeszcze mniejsze ryzyko! Ufffff odetchnęłam z ulgą, na usg maluszek mega się ruszał, ale też wszystko na szczęście wyszło w porządku i pan doktor pokazał mi siusiaka więc prawdopodobnie chłopczyk!;) Teraz zastanawiam się jak to powiedzieć rodzicom;)

Ja w dni spodziewanej miesiączki odczuwam bóle podbrzusza, ale w tym cylku już bez plam a wcześniej również troszkę krwi było.

reklama
Do góry