reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja czułam jakby po mnie czołg jeździł. A jak już sie parte zaczely to jakby ulga. Niesamowita ulga. Tak jakby coś zaczęło działać za mnie. I to najcudowniejsze. Pamietałam jedynie by zamykać oczy

Jak ja wycogli to pomysłam co za ulga.. Chodziła też druga położna bo nas dwie rodzilo i pytam tej drugiej jak te parę wyglodaja a ona jak by mi się chciało kupę a ja do niej to mi się chce...
Teraz zapytam dalszą ciocie czy pracuje jeszcze w szpitalu czy by nie była wtedy kiedy ja mogę rodzic

reklama
Hej :-) :) czy mialyscie mierzone jakie tętno płodu miały Wasze dzieciaczki w 7,8 i 9 tygodniu ciazy? Wyczytałam że ok do 10 tygodnia jest najwyższe i może dojść nawet do 185-200 uderzeń na minutę? A później maleje.. mialyscie tak ?

Hej :-) :) czy mialyscie mierzone jakie tętno płodu miały Wasze dzieciaczki w 7,8 i 9 tygodniu ciazy? Wyczytałam że ok do 10 tygodnia jest najwyższe i może dojść nawet do 185-200 uderzeń na minutę? A później maleje.. mialyscie tak ?

U mnie w 9 tygodniu tętno płodu wynosiło 181 uderzeń na minutę i lekarz mówił, że jak najbardziej w porządku jest :)

@justyna9407 Ale mnie pocieszylaś, dzięki:-) ja wczoraj miałam usg według OM 8+5 według usg 9+0 I bicie serduszka było 185 i się trochę wystraszyłam chociaż gin mówiła że wszystko dobrze :-) :)

Droga przyszła matko !

( wstęp do książki "Być w ciąży i (nie)* zwariować) [emoji23][emoji23][emoji23]
20190623_102950.jpeg

U mnie 164 bylo w 7w2d zgadza sie. Na poczatku jest bardzo wysokie. Pozniej sie normuje

reklama
Do góry