reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dzisiaj ze spaniem chyba ogólnie jest tragedia [emoji42] ja jak narkolepsja, co chwilkę na łóżeczko i 15 min drzemka [emoji28] albo wychodzę na dwór żeby nie spać bo w nocy zaś nie będę mogła spać. Troszkę powyrywalam dzisiaj trawę i chwasty które wyrosły w kostce brukowej, a chłopaki teraz pryskają randapem i zasypuja świeżym piaskiem. Także wiosna pełną parą nawet w ciazy na śpiocha [emoji28][emoji28]

Dzisiaj ze spaniem chyba ogólnie jest tragedia [emoji42] ja jak narkolepsja, co chwilkę na łóżeczko i 15 min drzemka [emoji28] albo wychodzę na dwór żeby nie spać bo w nocy zaś nie będę mogła spać. Troszkę powyrywalam dzisiaj trawę i chwasty które wyrosły w kostce brukowej, a chłopaki teraz pryskają randapem i zasypuja świeżym piaskiem. Także wiosna pełną parą nawet w ciazy na śpiocha [emoji28][emoji28]
Podobno Randap jest bardzo szkodliwy i rakotworczy :/

Jejku ja też już chcę na wizytę [emoji7]
Ja chyba tez w pn polece. Nie wytrzymam 2 tyg
A wez nic rundapem nie psikaj !!!!
Podobno Randap jest bardzo szkodliwy i rakotworczy :/
nie podobno tylko na 100% !!!
Sprawy przegrali kolejne. Wyplacają grube miliony odszkodowan za przyczynienie sie do raka. A pozwy nadal splywają

Wy serio z tym randapem? U nas pola dookola, wiec jak podpalaja na wiosne, to musimy wokol domu metr-dwa psikac nim, ze w razie pozaru zeby do plotu nie doszlo.

Ja chyba tez w pn polece. Nie wytrzymam 2 tygA wez nic rundapem nie psikaj !!!!
nie podobno tylko na 100% !!!
Sprawy przegrali kolejne. Wyplacają grube miliony odszkodowan za przyczynienie sie do raka. A pozwy nadal splywają
Moi dziadkowie dostali białaczki bo przez lata psikali tym gównem pole. Koleżanki ojciec rolnik to samo...

reklama
Ja pierdacze... to mnie teraz zaskoczyłyście... nie miałam zielonego pojęcia o tym. Kurde, a mamy studnie (nie mamy kanalizacji), ale w sumie dość daleko od miejsc, gdzie bylo psikane.

Do góry