Ja poczekam w maju i ma być dziewuszka , ale z córkami się nie sprawdziłoDziewczyny jest taki kalendarz chiński który przewiduje płeć dziecka. Licza się skończone lata matki i miesiąc poczęcia dziecka. Czyli u nas to w wiekszosci kwiecień .
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
Jedną z metod planowania płci dziecka jest chiński kalendarz płci. Czy dzięki niemu można zaplanować urodzenie chłopca lub dziewczynki? Sprawdź!m.dzidziusiowo.pl
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Witam nowa mamę.... Czy któraś z was ma odczucie wątroby czuje ja napuchnieta... A co do kalendarza chińskiego to moja córka powina być chłopcem teraz wychodzi dziewczynka zobaczmy... Nie mam imienia żadnego wybranego teraz mój wybiera
kasica212
Sanka & Samka
Hej Witam nowe mamy Ja nie mam na forum czasu :/ 3 w domu, szykowanie wyjazdu, koniec roku szkolnego tragedia.... Z ciążą niby wszystko ok 6 tc i 3 dzień, serce bije termin na 13 stycznia, ale.... plamie średnio co drugi dzień, wyszły początki haszimoto. Doktor nie widzi powodów do niepokoju.... Ufam jej ale i tak się denerwuje... Do następnego...
kasica212
Sanka & Samka
Moja doktor ani dupka ani luteiny nie pcha bo w pierwszym trymestrze geny i hromosomy rządzą a nie lekiJa się Źle czuje po dupku moja pani dr powiedziala ze to jest na uspokojenie macicy. Ale jak nic mi sie nie dzieje to moge brac tylko 1 x na noc. No okrutnie się mecze po tym. W pierwszej ciazy nie brałam i żyjemy zdrowo. Myślę że i teraz zacznę powoli odstawiac bo zdechne. Widzę że lekarze tego dupkę pchają jak wit C w ludzi. Masakra jakaś.
kasica212
Sanka & Samka
Będzie A: Alicja Zoja lub Albert coś. Pierwsze imiona wybrała średnia córka, ja Zoje, więc mąż drugie dla chłopca.Zastanawiacie się już na imieniem?
Mamy już Roksanę Julię, Samantę Emilię i Nataniela (Natana) Stanisława.
werdidiana
Zaangażowana w BB
Trójkę czy szóstkę ? Bo ja tu 6 imion naliczyłamBędzie A: Alicja Zoja lub Albert coś. Pierwsze imiona wybrała średnia córka, ja Zoje, więc mąż drugie dla chłopca.
Mamy już Roksanę Julię, Samantę Emilię i Nataniela (Natana) Stanisława.
Każdy lekarz inny, za granicą też tak postępują. Jednak duża częśc z nas ma już za sobą niepowodzenia i lekarze chcą pomóc, co nie oznacza, ze urodzimy przez to chore dzieci Po prostu uda nam się donosić ciążę.
werdidiana
Zaangażowana w BB
Ja jade dziś do gin na lux med. Ale coś czuje, że przez to, że lux med zszedł na psy, to będzie wizyta, zbada, zleci badania i do widzenia. Pewnie na usg trzeba bedzie sie osobno umawiać... :/ Więc byle do środy, wtedy mam wizyte prywatnie,a do tego czasu chyba osiwieje.
Carenik
Fanka BB :)
Trojka, podwojne imiona
Trójkę czy szóstkę ? Bo ja tu 6 imion naliczyłam
Każdy lekarz inny, za granicą też tak postępują. Jednak duża częśc z nas ma już za sobą niepowodzenia i lekarze chcą pomóc, co nie oznacza, ze urodzimy przez to chore dzieci Po prostu uda nam się donosić ciążę.
kasica212
Sanka & Samka
3, każdy ma podwójne imionaTrójkę czy szóstkę ? Bo ja tu 6 imion naliczyłam
Ja uważam tak jak doktor, że jak ma się coś stać to się stanie, nie trzeba brać na zapas leków.
reklama
U mnie prognozuje chłopcaDziewczyny jest taki kalendarz chiński który przewiduje płeć dziecka. Licza się skończone lata matki i miesiąc poczęcia dziecka. Czyli u nas to w wiekszosci kwiecień .
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
Jedną z metod planowania płci dziecka jest chiński kalendarz płci. Czy dzięki niemu można zaplanować urodzenie chłopca lub dziewczynki? Sprawdź!m.dzidziusiowo.pl
Witaj wśród ciężarówekHej i ja się melduje co prawda dopiero test zrobiony ale jutro już potwierdzę ciąże u lekarza! To będzie moja druga ciąża. Mam 25 lat i jestem już mamą 4 letniego kawalera wg moich obliczeń poród mi wypada na końcówkę stycznia jednak ciężko mi to określić bo miałam problemy hormonalne i od stycznia nie miałam miesiączki. Jednak dokładnie wiem kiedy miałam owulacje bo używałam testy owulacyjne clearblue owulacje miałam 9 maja, noi od 4 dni robię testy ciążowe które za każdym razem pokazują 2 piękne krechy. Początkowo używałam testów bardzo czułych. I ten pokazał mi 11 dni po owulacji. Obecnie minęło równe 2 tygodnie od owulacji i nawet najtańszy test pokazuje 2 krechy. Ale się cieszę! Bo nie ukrywam z tymi moimi problemami z miesiączka obawiałam się, że będzie nam ciężko zajść a tu poszło dość szybko. Nie żałuje tych 35€ które wydałam na testy owulacyjne. Uff ale się rozpisałam. A wy korzystałyście z takich testów owulacyjnych?
Ja mam wrazenie wszystkiego opuchnietego. Cycki, nogi, rece, buzia, nerki, wątroba- wszystko mi uwieraWitam nowa mamę.... Czy któraś z was ma odczucie wątroby czuje ja napuchnieta... A co do kalendarza chińskiego to moja córka powina być chłopcem teraz wychodzi dziewczynka zobaczmy... Nie mam imienia żadnego wybranego teraz mój wybiera