Ja się Źle czuje po dupku moja pani dr powiedziala ze to jest na uspokojenie macicy. Ale jak nic mi sie nie dzieje to moge brac tylko 1 x na noc. No okrutnie się mecze po tym. W pierwszej ciazy nie brałam i żyjemy zdrowo. Myślę że i teraz zacznę powoli odstawiac bo zdechne. Widzę że lekarze tego dupkę pchają jak wit C w ludzi. Masakra jakaś.
reklama
Dziewczyny jest taki kalendarz chiński który przewiduje płeć dziecka. Licza się skończone lata matki i miesiąc poczęcia dziecka. Czyli u nas to w wiekszosci kwiecień .
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
Jedną z metod planowania płci dziecka jest chiński kalendarz płci. Czy dzięki niemu można zaplanować urodzenie chłopca lub dziewczynki? Sprawdź!
m.dzidziusiowo.pl
Ciaprok84
Aktywna w BB
DziewczynkaDziewczyny jest taki kalendarz chiński który przewiduje płeć dziecka. Licza się skończone lata matki i miesiąc poczęcia dziecka. Czyli u nas to w wiekszosci kwiecień .
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
Jedną z metod planowania płci dziecka jest chiński kalendarz płci. Czy dzięki niemu można zaplanować urodzenie chłopca lub dziewczynki? Sprawdź!m.dzidziusiowo.pl
Malami1303
Fanka BB :)
Umnir wychodzi chłopiec,Dziewczynka
Ciaprok84
Aktywna w BB
Patrząc na mojego 8 latka też się zgadzaUmnir wychodzi chłopiec,
Paryżanka
Fanka BB :)
Hej i ja się melduje co prawda dopiero test zrobiony ale jutro już potwierdzę ciąże u lekarza! To będzie moja druga ciąża. Mam 25 lat i jestem już mamą 4 letniego kawalera wg moich obliczeń poród mi wypada na końcówkę stycznia jednak ciężko mi to określić bo miałam problemy hormonalne i od stycznia nie miałam miesiączki. Jednak dokładnie wiem kiedy miałam owulacje bo używałam testy owulacyjne clearblue owulacje miałam 9 maja, noi od 4 dni robię testy ciążowe które za każdym razem pokazują 2 piękne krechy. Początkowo używałam testów bardzo czułych. I ten pokazał mi 11 dni po owulacji. Obecnie minęło równe 2 tygodnie od owulacji i nawet najtańszy test pokazuje 2 krechy. Ale się cieszę! Bo nie ukrywam z tymi moimi problemami z miesiączka obawiałam się, że będzie nam ciężko zajść a tu poszło dość szybko. Nie żałuje tych 35€ które wydałam na testy owulacyjne. Uff ale się rozpisałam. A wy korzystałyście z takich testów owulacyjnych?
Ciaprok84
Aktywna w BB
Hej witaj wśród nas Ja kiedyś ale u mnie był problem z owulacja więc nigdy mi jej nie wykryły.Hej i ja się melduje co prawda dopiero test zrobiony ale jutro już potwierdzę ciąże u lekarza! To będzie moja druga ciąża. Mam 25 lat i jestem już mamą 4 letniego kawalera wg moich obliczeń poród mi wypada na końcówkę stycznia jednak ciężko mi to określić bo miałam problemy hormonalne i od stycznia nie miałam miesiączki. Jednak dokładnie wiem kiedy miałam owulacje bo używałam testy owulacyjne clearblue owulacje miałam 9 maja, noi od 4 dni robię testy ciążowe które za każdym razem pokazują 2 piękne krechy. Początkowo używałam testów bardzo czułych. I ten pokazał mi 11 dni po owulacji. Obecnie minęło równe 2 tygodnie od owulacji i nawet najtańszy test pokazuje 2 krechy. Ale się cieszę! Bo nie ukrywam z tymi moimi problemami z miesiączka obawiałam się, że będzie nam ciężko zajść a tu poszło dość szybko. Nie żałuje tych 35€ które wydałam na testy owulacyjne. Uff ale się rozpisałam. A wy korzystałyście z takich testów owulacyjnych?
reklama
Hej witaj, gratki ! Ja robiłam testy z Rossmana i się sprawdziły.Hej i ja się melduje co prawda dopiero test zrobiony ale jutro już potwierdzę ciąże u lekarza! To będzie moja druga ciąża. Mam 25 lat i jestem już mamą 4 letniego kawalera wg moich obliczeń poród mi wypada na końcówkę stycznia jednak ciężko mi to określić bo miałam problemy hormonalne i od stycznia nie miałam miesiączki. Jednak dokładnie wiem kiedy miałam owulacje bo używałam testy owulacyjne clearblue owulacje miałam 9 maja, noi od 4 dni robię testy ciążowe które za każdym razem pokazują 2 piękne krechy. Początkowo używałam testów bardzo czułych. I ten pokazał mi 11 dni po owulacji. Obecnie minęło równe 2 tygodnie od owulacji i nawet najtańszy test pokazuje 2 krechy. Ale się cieszę! Bo nie ukrywam z tymi moimi problemami z miesiączka obawiałam się, że będzie nam ciężko zajść a tu poszło dość szybko. Nie żałuje tych 35€ które wydałam na testy owulacyjne. Uff ale się rozpisałam. A wy korzystałyście z takich testów owulacyjnych?