reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja brałam w ciąży która udało mi się odnosić młody ma 8 lat i teraz brałam jak plamilam, lekarz kazał ja odstawić i plamien praktycznie nie mam żadnych.
A pamiętasz czy brałaś jedna po drugiej? Ja chwile plamilam, dostałam luteinę i duphaston i już nie plamie, ale biorę nadal 3 razy dziennie to i to. I biorę jedna po drugiej, łykam duphaston, a potem luteinę pod język, ale zastanawiam się czy tak powinnam

A pamiętasz czy brałaś jedna po drugiej? Ja chwile plamilam, dostałam luteinę i duphaston i już nie plamie, ale biorę nadal 3 razy dziennie to i to. I biorę jedna po drugiej, łykam duphaston, a potem luteinę pod język, ale zastanawiam się czy tak powinnam

Kurczę ciężko mi odp bo i wtedy i teraz brałam duphaston doustnie A luteine dowcipna...ciekawe że obie dał Ci doustne

ja rano zobacyzłam krew :( teraz jest ok, ale zostalam w domu. byłam na badaniu krwi tylko. po 12 mam ginekologa ...wziełam luteinę bo znalazłam jeszcze..nie wiem też czy dobrze ..

ja rano zobacyzłam krew :( teraz jest ok, ale zostalam w domu. byłam na badaniu krwi tylko. po 12 mam ginekologa ...wziełam luteinę bo znalazłam jeszcze..nie wiem też czy dobrze ..

Nic sie nie martw masz dzis lekarza wiec wszystko sprawdzisz. Dobrze ze wzielas jak cos to lekarz powie zebys odstawiłam nie zaszkodzi a jednak moze pomoc

Dobrze, ze wzięłaś, ja tak miałam w sob, plamilam na brązowo wzięłam luteinę, w ndz raz zaplamilam na różowo. Pojechałam do szpitala, powiedziałam, ze na własna rękę wzięłam luteinę. Lekarz nic nie powiedział złego na to, tylko wypisał mi receptę na luteinę i duphaston

reklama
Dobrze, ze wzięłaś, ja tak miałam w sob, plamilam na brązowo wzięłam luteinę, w ndz raz zaplamilam na różowo. Pojechałam do szpitala, powiedziałam, ze na własna rękę wzięłam luteinę. Lekarz nic nie powiedział złego na to, tylko wypisał mi receptę na luteinę i duphaston
A takim wypadku plamien, częściej będziesz odwiedzać lekarza?

Do góry