reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby bylo wszysko okIdę po wyniki. Boli mnie mocno brzuch, tak jak na okres, ledwo się wlekę
Malami1303
Dziewczyny tak się dziś źle czuje zawroty glowy, i nudności, najchetniej z domu bym nie wychodzila
Buba88
Bedzie dobrze! 3mamy kciuki!!!!Idę po wyniki. Boli mnie mocno brzuch, tak jak na okres, ledwo się wlekę
A ja we wtorek rano jak zrobiłam bhcg w luxmedzie to jeszcze nie mam wyników..... I Pani z informacji wmawia mi że czas oczekiwania do 5 dni roboczych. Podejrzewam że wynik będzie po tygodniu od zrobienia [emoji28] bo to akurat 5dni roboczych. Śmiech na sali
Buba88
Współczuje tego czekania;( Ja mam na szczęście sprawdzone laboratorium gdzie większość wyników tego samego dnia są dostępne na stronie internetowejA ja we wtorek rano jak zrobiłam bhcg w luxmedzie to jeszcze nie mam wyników..... I Pani z informacji wmawia mi że czas oczekiwania do 5 dni roboczych. Podejrzewam że wynik będzie po tygodniu od zrobienia [emoji28] bo to akurat 5dni roboczych. Śmiech na sali
Carenik
I jak
To zwykły lekarz rodzinny, czekam już w poczekalni, serce bije mi jak na pierwszej randce
reklama
Beta ponad 500! Jestem w ciazy! Najszczęsliwsza na świecie! Dziewczyny dajcie linka do watku zamkniętego i grupy na fb, nie mogę tu wszystkiego pisać bo mój były mąż nadal szpieguje mnie w internecie, pomimo iż nie jesreśmy ze sobą już 10 lat