reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Jejku, ale się źle czuję...rano wymioty, a potem przez cały dzień straszny ból żołądka. Co chwilę muszę zjeść trochę chleba, bo inaczej mnie skręca z bólu...masakra. Nie wiem co można na to zażyć, cały czas piję harbatę miętową, ale to pomaga na krótko. W poniedziałek idę do lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie tsh, to może da mi też coś na ten żołądek...muszę tylko dotrwać do poniedziałku. Ach, bycie w ciąży nie jest takie łatwe jak sądziłam...:(

Dziewczyny i ja się w końcu umówiłam na pierwszą wizytę. 30 maja - to będzie 9t 2d tak mi wychodzi z aplikacji - nie za późno?

Ja mam tak wzdety brzuch, pomimo ze jestem głodna, ze wyglądam jakbym była w zaawansowanej ciąży, a jestem bardzo szczupła :oops:

reklama
A ja dziś słabe samopoczucie...Nic się nie działo 2 dni A dziś plamie na różowo ciężko to nazwać czerwienią. Lekarz na wtorkowej wizycie kazał mi zmniejszyć ilość tabletek które biorę i odstawić luteine i dziś niespodzianka.
Napisałam do niego,oddzwonił kazał zwiększyć znowu leki i leżeć. Jak będzie mnie bolał brzuch i dostanę jakis skurczy mam jechać do szpitala.

Mój optymist dziś zgasł ale cały czas wierzę że w czwartek okaże się że wszystko ok.

Do góry