reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

❤ i pochwale moja Mala bo dzis grzeczna jest - nie ma wojny swiatow tylko lagodne ruchy. Czkawke tez wyczulam w tym samym miejscu co zawsze wiec raczej sie nie obrocila i nadal ma ulozenie glowkowe. Gdyby wczoraj tak bylo to pewnie nie cierpialabym z bolu tak dlugo.

reklama
Piszcie z prośbą o dostęp do Salsy na pv bo ona ma najbliższy dostęp do administracji i spraw organizacyjnych. Tu na grupie to poruszamy wiele wątków to może umykać jej uwadze, zwłaszcza, że lata jak obieżyświat i załatwia rózne sprawy, a też rodzi w styczniu :p

Piszcie z prośbą o dostęp do Salsy na pv bo ona ma najbliższy dostęp do administracji i spraw organizacyjnych. Tu na grupie to poruszamy wiele wątków to może umykać jej uwadze, zwłaszcza, że lata jak obieżyświat i załatwia rózne sprawy, a też rodzi w styczniu :p
Właśnie wróciłam z pracy.. i do pracy hehehe
Nadrobie sprawy organizacyjne na bb i wracam do papierologii.
Wkurzona jestem bo spadł śnieg. Rano na budowe nagrzewnice i plandeki łatwiłam. 300km zrobilam tylko dzis :) wiec mam chwilke dla Was :*

U mnie już teraz deszcz ze śniegiem 😳

Załączniki

• F646ADF2-A779-4AC9-BE7C-2803237A75B6.jpeg
    F646ADF2-A779-4AC9-BE7C-2803237A75B6.jpeg
    124,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry