Balbinka30
Fanka BB :)
Ja w środę32+5 tydz i 7 kilogramów na plusie. Kto wizytuje niedługo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w środę32+5 tydz i 7 kilogramów na plusie. Kto wizytuje niedługo?
To mamy razem wizytę [emoji7]Ja w środę
Ja w środę na 17.3032+5 tydz i 7 kilogramów na plusie. Kto wizytuje niedługo?
Ja 10.20 Ale nie jest to dla mnie jakaś mega ważna wizyta, bo w zeszły czwartek miałam usg III trymestru, więc raczej dużo się od tej pory nie zmieniłoTo mamy razem wizytę [emoji7]Ja w środę na 17.30
Szybko masz ta wizyte! U mnie dopiero 6 grudnia i wtedy juz bedziemy o porodzie konkret z lekarzem rozmawiac i sie zapisywac do szpitalaJa 10.20 Ale nie jest to dla mnie jakaś mega ważna wizyta, bo w zeszły czwartek miałam usg III trymestru, więc raczej dużo się od tej pory nie zmieniło
A bo na usg poszłam do innego lekarza, do mojego chodzę co 3 tygodnie No i już coś spróbuje rozmawiać o porodzieSzybko masz ta wizyte! U mnie dopiero 6 grudnia i wtedy juz bedziemy o porodzie konkret z lekarzem rozmawiac i sie zapisywac do szpitala