reklama
Aguara
Fanka BB :)
Mi weszło ale i tak miałam wyrzuty sumienia. I cały czas się zastanawiałam cz y na pewno dziecka z fas nie urodze. Więc reszta stoi.Próbowałam 0% ale bez tych % jakoś mi nie wchodzi Myślę że jeszcze wytrzymam bez
Celia89
Ja mam wyrzuty sumienia co do alko bo dziś użyłam etiaxil strong ale tak mi capia pachy, a to antyperspirant na spirytusie. Zwykłe nie dają rady w ciąży.
Mnie ostatnio koleżanka odwiedziła (też w ciąży, termin na marzec) z szampanem 0%... ona wypiła prawie dwie butelki ja ledwo jeden kieliszek wymęczyłam bez sensu jak dla mnie, brakuje efektu już wolę wypić sok naturalny niż takie coś.
Kundzia093
Kiedyś z tym był problem bo te bezalkoholowe piwa miały tam np. 0,5 albo jakieś 0,2 ale teraz się pozmieniałoMi weszło ale i tak miałam wyrzuty sumienia. I cały czas się zastanawiałam cz y na pewno dziecka z fas nie urodze. Więc reszta stoi.
I radlery maja jakieś tam % a te bezalkoholowe nie mogą chociaż ja zawsze czytam na butelce i jeszcze szperam w internecie czy na pewno 0,0
Celia89
Mniam mniam jaka pyszna herbata w długi weekend XD...
zoja81
Wspolczuje Wam, ze z tylu rzeczy-nalogow musialyscie zrezygnowac. Ja nie pale i nie pije wiec tego nie odczuwam. Jedyne z czym trudno mi bylo sie pogodzic na czas ciazy to niemoznosc malowania paznokci. Uwielbiam miec kolorowe i wzorzyste a na czas ciazy kazdy lakier /nawet hybrydowy/ zlazil mi z plytki niemal od razu. Te niemal pol roku z paznokciami sote to dla mnie szok po prawie 20 latach malowania.
Tym co rzucily palenie zycze nie wracania do nalogu! :-)
Tym co rzucily palenie zycze nie wracania do nalogu! :-)
reklama
zoja81
A ja sadzonym jajkiem i wedzona ryba... :-) takie glupotkiJa tęsknie za tatarem... omg.
Edit: jeszcze za tiramisu