reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
:D spoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże :p i tp. na foteczkach. Ostatnio sobie pobieram z fejsa koleżanek i po cichaczu sobie na nich trenuje :p
Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęcia ;) Ja też czasem działam w Photoshopie i Corelu, ale właściwie nigdy na zdjęciach ludzi;)Zwykle ją to jakieś rzeczy potrzebne do pracy, czyli budynki, grafiki albo inne takie pierdy;)Choć raz na studiach w Photoshopie poprawiałam sobie talię;)choć i tak miałam fajne ciało, teraz w ciąży to nawet nie wiem gdzie ta talia była;)

Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęcia ;) Ja też czasem działam w Photoshopie i Corelu, ale właściwie nigdy na zdjęciach ludzi;)Zwykle ją to jakieś rzeczy potrzebne do pracy, czyli budynki, grafiki albo inne takie pierdy;)Choć raz na studiach w Photoshopie poprawiałam sobie talię;)choć i tak miałam fajne ciało, teraz w ciąży to nawet nie wiem gdzie ta talia była;)
:p no moja mama to wiecznie mi wysyła jakieś fotki i "wyszczupl mnie", "a zęby da się wyprostować" " a zmarszczki mi usuniesz" :D Na profilowym na fejsie wygląda lepiej ode mnie XD... Na corelu dzialalam dawno i illustratorze, ale PS bardzo lubię. Można tam dosłownie wszytsko! :D

reklama
Hej dziewczyny! Jestem po wizycie - dziś 32+2 malutka wazy 2100 gram i ma 42 cm. Dostałam piękne zdjęcia jak ssie kciuka i dokładne zdjęcie stópek, która już ma 5.5 cm sama stópka. Najlepsze jest to ze zmieniła położenie, miała główkę na dole a teraz ma u góry. A ja nawet tego nie poczułam ze zmieniła pozycje... na ktg również się ruszała bo zapisywało a ja mało co czułam. Chyba tak mam i muszę to zaakceptować. Jeśli nie zmieni położenia to około 10 dni wcześniej cesarka. Kolejna wizyta już za 2 tyg, teraz cały listopad mam co 2 tyg a od grudnia co tydzień. Zamawiam dziś fotelik i bazę w końcu. Znowu jestem trochę spokojniejsza po wizycie.

Do góry