Ja jestem otwarta z checia zobacze sie w lepszych wizarzachspoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże i tp. na foteczkach. Ostatnio sobie pobieram z fejsa koleżanek i po cichaczu sobie na nich trenuje
reklama
Celia89
Fanka BB :)
To jak coś tam będziesz miała to podeślij na priv. Nie mąż poszedł remonty u parentsów robić a mi się nudzi
Pytanie czy chcesz moja boska twarz czy KleoraTo jak coś tam będziesz miała to podeślij na priv. Nie mąż poszedł remonty u parentsów robić a mi się nudzi
Celia89
obojętnie coś sobie podłubie.Pytanie czy chcesz moja boska twarz czy Kleora
Koteczka01
Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęcia Ja też czasem działam w Photoshopie i Corelu, ale właściwie nigdy na zdjęciach ludziZwykle ją to jakieś rzeczy potrzebne do pracy, czyli budynki, grafiki albo inne takie pierdyChoć raz na studiach w Photoshopie poprawiałam sobie talięchoć i tak miałam fajne ciało, teraz w ciąży to nawet nie wiem gdzie ta talia byłaspoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże i tp. na foteczkach. Ostatnio sobie pobieram z fejsa koleżanek i po cichaczu sobie na nich trenuje
Majunia2020
Aktywna w BB
Tez tak mam. Jem jak myszka bo mały uciska mi żołądek.Dziewczyny a czy Wy tez moze nie macie ostatnio apetytu? Nie wiem co mi sie stalo, ale nie mam na nic ochoty, nawet na to co wczesniej uwielbialam Niby jestem glodna, ale nie mam apetytu. Moze ktoras z Was tez tak ma?
Celia89
no moja mama to wiecznie mi wysyła jakieś fotki i "wyszczupl mnie", "a zęby da się wyprostować" " a zmarszczki mi usuniesz" Na profilowym na fejsie wygląda lepiej ode mnie XD... Na corelu dzialalam dawno i illustratorze, ale PS bardzo lubię. Można tam dosłownie wszytsko!Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęcia Ja też czasem działam w Photoshopie i Corelu, ale właściwie nigdy na zdjęciach ludziZwykle ją to jakieś rzeczy potrzebne do pracy, czyli budynki, grafiki albo inne takie pierdyChoć raz na studiach w Photoshopie poprawiałam sobie talięchoć i tak miałam fajne ciało, teraz w ciąży to nawet nie wiem gdzie ta talia była
Eda Helena
Mi praktycznie caly czas, tylko jak leze jest okej. Magnez i jeszcze raz magnez plus odpoczynek. To mi zalecili wczoraj w klinice.( do tego progesteron dowcipnie bo sa tez skurcze i to dosc bolesne)Dziewczyny czy często twardnieje Wam brzuch?
reklama
Hej dziewczyny! Jestem po wizycie - dziś 32+2 malutka wazy 2100 gram i ma 42 cm. Dostałam piękne zdjęcia jak ssie kciuka i dokładne zdjęcie stópek, która już ma 5.5 cm sama stópka. Najlepsze jest to ze zmieniła położenie, miała główkę na dole a teraz ma u góry. A ja nawet tego nie poczułam ze zmieniła pozycje... na ktg również się ruszała bo zapisywało a ja mało co czułam. Chyba tak mam i muszę to zaakceptować. Jeśli nie zmieni położenia to około 10 dni wcześniej cesarka. Kolejna wizyta już za 2 tyg, teraz cały listopad mam co 2 tyg a od grudnia co tydzień. Zamawiam dziś fotelik i bazę w końcu. Znowu jestem trochę spokojniejsza po wizycie.