reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Też myślę czy może kupić fotel do karmienia. Już zastanawiałam się nad każdą możliwością, bo są zwykłe fotele, bujane, z podnóżkiem albo z funkcją rekaks, czyli rozkładane. Ten bujany jest fajny jak już się na nim siedzi, ale trudno będzie usiąść na nim z dzieckiem na rękach, wstawanie chyba jest prostsze ;) Te rozkładane są drogie, ale fajne. Znalazłam zwykły fotel, który mi się podoba tylko szkoda, że nie ma podnóżka, ale chyba go zamówie;)Ogólnie ceny foteli są powalające;)
Faktycznie tanie to to nie jest ale wygoda niesamowita. Ja juz kupiłam wcześniej rozkladany z podnozkiem do grania na xboxie. Już stoi w pokoju synka. Cos czuje ze za kilka lat i jemu do grania posłuży ;)

reklama
:p no ja wykorzystałam ciąże żeby mieć w czym się huśtać ;P Zobaczymy przy karmieniu. Może być potem jak lata temu z wanną z hydromasażem. No pierwsze modele się pojawiały w Leroyu. Tak chcę wanne z masażem będę używać! Biorę. Wanna droższa niż cała łazienka. Jak pracowałam w galerii i stałam po 12 h to używałam, teraz przez 5 lat to tylko chociaż raz w miesiącu właczałam żeby przefitrowały się dysze. Teraz jak zaczyna mnie wszytsko boleć w ciąży używam drugi raz w przeciągu 2 tygodni :D i dopiero teraz chyba się ta inwestycja zwróci.
Ja właśnie rozważam czy swojej niewywalić. Jakas taka mniejsza mi sie teraz wydaje i mało wygodna. A niestety zajmuje tyle miejsca ze albo ona albo prysznic. I chyba prysznic wygra. W domku budowanym juz nie bede musiała mieć tego dylematu bo na 20m2 zmieści się i jedno i drugie. Ale teraz ból wielki bo kilkanascie tys stoi i służy jako miska do nóg bo boję się nawet tam wejść z brzuszkiem

Ja mam dobrego chłopa..
I miejsca dużo nie nie zajmuje :D
Masuje plecy... Stopy.. Praktycznie codziennie :D
:p no ja wykorzystałam ciąże żeby mieć w czym się huśtać ;P Zobaczymy przy karmieniu. Może być potem jak lata temu z wanną z hydromasażem. No pierwsze modele się pojawiały w Leroyu. Tak chcę wanne z masażem będę używać! Biorę. Wanna droższa niż cała łazienka. Jak pracowałam w galerii i stałam po 12 h to używałam, teraz przez 5 lat to tylko chociaż raz w miesiącu właczałam żeby przefitrowały się dysze. Teraz jak zaczyna mnie wszytsko boleć w ciąży używam drugi raz w przeciągu 2 tygodni :D i dopiero teraz chyba się ta inwestycja zwróci.

U nas łóżeczko już też stoi, co prawda używane ale odmalowane na biało wygląda jak nówka. Tylko teraz musimy je rozkręcić i schować na jakiś czas do piwnicy:) Koleżanka bardzo chciała pomóc i prawie na siłę wcisnęła kołyskę:) Jeszcze jej nie widxiałam i zresztą nigdy nie używałam więc zobaczymy jak się sprawdzi.

Ja piernicze...
Tak czytam wszystkie macie już większość rzeczy na tip top.
Ja marzę żeby z przeprowadzką się do świąt ogarnąć... Nie mam dużo rzeczy bo nie chce puki co dodatkowo gracić
Ale się stresuję że się nie wyrobię
Mam tylko ciuszków trochę
Wózek kupuja moi rodzice
Fotelik ojciec mojego
Łóżeczko wezmę od siostry i tyle wiem :/

Ja piernicze...
Tak czytam wszystkie macie już większość rzeczy na tip top.
Ja marzę żeby z przeprowadzką się do świąt ogarnąć... Nie mam dużo rzeczy bo nie chce puki co dodatkowo gracić
Ale się stresuję że się nie wyrobię
Mam tylko ciuszków trochę
Wózek kupuja moi rodzice
Fotelik ojciec mojego
Łóżeczko wezmę od siostry i tyle wiem :/
My może na Boże Narodzenie będziemy już w trójkę także nie mam na co czekać ;)

reklama
Do góry