reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja też ostatnio już sama.nie wiem jak ćwiczę to mnie na drugi dzień bolą uda i pachwiny jak długo siedzę to boli mnie brzuch i kręgosłup i sama nie wiem już co lepsze czy leżeć czy delikatnie ćwiczyć żeby było lepiej :p i apetyt mam jak dzika

Apetyt to ja mam też spory :-)
Z ćwiczeniami, wgl z ruszaniem się mam tak samo. Wczoraj super, dzis jestem padnięta i brzuch mnie boli. Od czego to zależy nie wiem

Jestem po wizycie. Wszystko ok. Ten ból wczoraj to prawdopodobnie mała się okrecila główka w dół dlatego tak bolało. 29tc ok 1.5 kg ile cm ma to nie wiem. Mam brać magnez 2 rano, 2 popołudniu i 2 wieczorem. Żelazo raz dziennie i jak mnie będzie bolal brzuch to 2x apap a jak nie pomoże to 2 nospy ewentualnie. Przytyłam 1kg w tym miesiącu a w sumie ok 6. Szyjka ok zamknięta, twarda, wody ok. Wizyty już co 3 tyg. Mam teraz badania zrobić na HIV i HBS muszę poczytać a czyli wątroba
IMG_20191022_185223.jpeg

Ostatnia edycja:
Ja dziś też po wizycie, z młodym wszystko dobrze, główka w dół, obrócony buzią w stronę moich pleców dlatego słabiej go czuje, waży 1060g. Jest 6 dni starszy niż wiek ciąży. A u mnie niestety dr stwierdziła kolejną infekcję... :sad: do tego w ciągu 4 tygodni przytyłam 4 kg! :(

reklama
Do góry