Malami1303
Fanka BB :)
Też jutro mam wizytę i będę chciała żeby zrobił mi usg w 4D.Mi też twardnieje muszę jutro z lekarzem pogadać. Biore magnez 3x dziennie ale jak chodzę to czuję że mam twardy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jutro mam wizytę i będę chciała żeby zrobił mi usg w 4D.Mi też twardnieje muszę jutro z lekarzem pogadać. Biore magnez 3x dziennie ale jak chodzę to czuję że mam twardy.
Ja też ostatnio już sama.nie wiem jak ćwiczę to mnie na drugi dzień bolą uda i pachwiny jak długo siedzę to boli mnie brzuch i kręgosłup i sama nie wiem już co lepsze czy leżeć czy delikatnie ćwiczyć żeby było lepiej i apetyt mam jak dzika
Ja jeszcze pracuje i jak dam rade to chciałabym popracować jeszcze do końca listopadaCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
To czekamy na imię :-)Mamy chlopaka! Sa i jajeczka chlopak, wazy 1080 g ja z miesiaczki mam 27+5 ale chłopak większy, bialko do dalszego sprawdzania. Tak to wymazy, czemu te badania tyle kosztują tak, to powiedział ze ta lekarka od echa serca plodu pierdoly gada xD