Majunia2020
Aktywna w BB
Czy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mozma link do zawieszki ?My już po wizycie. Dzisiaj doktorek miał humor Szyjka jak na razie stoi w miejscu. Dalej mam brać nospe i buscopan. Mogę na krótkie spacery wychodzić, gotować (ahhh...a tak miałam dobrze, bo mój niemąż mi gotował xD). Większość czasu oczywiście odpoczywać i zakaz dźwigania. Niestety kolejne 5 tygodni bez seksu Ale jakoś dam radę [emoji1787] Zrobiliśmy dzisiaj usg i lekarz stwierdził, że Dawidek rośnie jak na drożdżach i długością jest wyrośnięty o 5 dni do przodu. Waży 1200g
I przypomniałam się w końcu o grupę krwi, bo cały czas zapomniałam to się lekarz zdziwił, że wcześniej nie dostałam skierowania.
I przyszła dzisiaj moja zawieszka dla małego z Aliexpress i jest piękna [emoji7]Zobacz załącznik 1036741Zobacz załącznik 1036742
Pomarańczowa... to chyba dobrze :-)Mój fotelik z bebetto 3w1 ma taką nalepke Zobacz załącznik 1036754
Zamawiałam na Aliexpress, ale przyjechalo z Łodzi [emoji1787] jakość super, żadnego zapachu typu plastik czy cos.A mozma link do zawieszki ?
Ja chce ta zamówić. RóżowaA mozma link do zawieszki ?
Czy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Podziwiam..nie usiedziałabym kilka godzin przy biurku..w pierwszej ciazy rodzilam w maju, a na l4 poszłam jakoś w połowie grudnia. W tej to inna sprawa, bo w ogolw do pracy nie zdążyłam wrócić po pierwszym dziecku wiec od razu poszłam na zwolnienie. A to że oni by chcieli to Ciebie nie powinno interesowac weź zwolnienie od lekarza i juzCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Hehe u mnie tak samo ale ostatnio co raz ciezej jest wysiedziec 8h w pozycji siedzacej. Codziennie mam spacery i cwicze ale od 2 dni jest mi cieżko i bolą strasznke pachwiny i brzuh po bokach -czy ktoras tak miala? Ja na razie jeszcze planuje popracować z domu bo nie mam juz seriali do ogladania i sie zanudze samaCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Brzuch po bokach też mnie boli, trochę ból jak na wzdęcia, ale to nie to, i jeszcze przeziębienie mnie dopadłoHehe u mnie tak samo ale ostatnio co raz ciezej jest wysiedziec 8h w pozycji siedzacej. Codziennie mam spacery i cwicze ale od 2 dni jest mi cieżko i bolą strasznke pachwiny i brzuh po bokach -czy ktoras tak miala? Ja na razie jeszcze planuje popracować z domu bo nie mam juz seriali do ogladania i sie zanudze sama
Dokładnie tak! Jakby trochę wzdęcia a trochę rozciąganie;( mam nadzieję, że to maluch rośnie i dlatego brzuch się rozciąga...Brzuch po bokach też mnie boli, trochę ból jak na wzdęcia, ale to nie to, i jeszcze przeziębienie mnie dopadło