Majunia2020
Aktywna w BB
Czy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mozma link do zawieszkiMy już po wizycie. Dzisiaj doktorek miał humorSzyjka jak na razie stoi w miejscu. Dalej mam brać nospe i buscopan. Mogę na krótkie spacery wychodzić, gotować (ahhh...a tak miałam dobrze, bo mój niemąż mi gotował xD). Większość czasu oczywiście odpoczywać i zakaz dźwigania. Niestety kolejne 5 tygodni bez seksu
Ale jakoś dam radę [emoji1787] Zrobiliśmy dzisiaj usg i lekarz stwierdził, że Dawidek rośnie jak na drożdżach i długością jest wyrośnięty o 5 dni do przodu. Waży 1200g
I przypomniałam się w końcu o grupę krwi, bo cały czas zapomniałam to się lekarz zdziwił, że wcześniej nie dostałam skierowania.
I przyszła dzisiaj moja zawieszka dla małego z Aliexpress i jest piękna [emoji7]Zobacz załącznik 1036741Zobacz załącznik 1036742
Pomarańczowa... to chyba dobrze :-)Mój fotelik z bebetto 3w1 ma taką nalepke Zobacz załącznik 1036754
Zamawiałam na Aliexpress, ale przyjechalo z Łodzi [emoji1787] jakość super, żadnego zapachu typu plastik czy cos.A mozma link do zawieszki?
Ja chce ta zamówić. RóżowaA mozma link do zawieszki?
Czy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Podziwiam..nie usiedziałabym kilka godzin przy biurku..w pierwszej ciazy rodzilam w maju, a na l4 poszłam jakoś w połowie grudnia. W tej to inna sprawa, bo w ogolw do pracy nie zdążyłam wrócić po pierwszym dziecku wiec od razu poszłam na zwolnienie. A to że oni by chcieli to Ciebie nie powinno interesowacCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Hehe u mnie tak samoCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
Brzuch po bokach też mnie boli, trochę ból jak na wzdęcia, ale to nie to, i jeszcze przeziębienie mnie dopadłoHehe u mnie tak samoale ostatnio co raz ciezej jest wysiedziec 8h w pozycji siedzacej. Codziennie mam spacery i cwicze ale od 2 dni jest mi cieżko i bolą strasznke pachwiny i brzuh po bokach -czy ktoras tak miala? Ja na razie jeszcze planuje popracować z domu bo nie mam juz seriali do ogladania i sie zanudze sama
![]()
Dokładnie tak! Jakby trochę wzdęcia a trochę rozciąganie;( mam nadzieję, że to maluch rośnie i dlatego brzuch się rozciąga...Brzuch po bokach też mnie boli, trochę ból jak na wzdęcia, ale to nie to, i jeszcze przeziębienie mnie dopadło![]()