reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzięki za odpowiedź, ja mam dziś 4tydzien 7 dzień czy liczyć już 5 początek? Wydaje mi się że na USG i tak nic nie będzie widać ..ech stres jest.
Czyli masz 5+0 dzisiaj. U mnie przy 5+5 był sam pęcherzyk 7mm i lekarz powiedział, ze ciąża jest młodsza o jakieś 6 dni. Ide teraz we wtorek do mojego gin, to będzie 7+0, mam nadzieje, ze będzie przełom :)

reklama
Czyli masz 5+0 dzisiaj. U mnie przy 5+5 był sam pęcherzyk 7mm i lekarz powiedział, ze ciąża jest młodsza o jakieś 6 dni. Ide teraz we wtorek do mojego gin, to będzie 7+0, mam nadzieje, ze będzie przełom :)
U mnie owu była późno więc pewnie powie to samo. Życzę usłyszenia serducha!

Czy jakieś tabletki przeciwbólowe są bezpieczne w ciąży? Tak mnie głowa boli od wczoraj, że już nie daję sobie rady...
Miałam zapytać na ostatniej wizycie u gina, ale za bardzo się przejęłam krwawieniem i zapomniałam ‍♀️

Ja zawsze stosowałam amol, ale jak juz nie dawalam rady to farmaceuta powiedziała, że jedynie apap

Czy jakieś tabletki przeciwbólowe są bezpieczne w ciąży? Tak mnie głowa boli od wczoraj, że już nie daję sobie rady...
Miałam zapytać na ostatniej wizycie u gina, ale za bardzo się przejęłam krwawieniem i zapomniałam ‍♀
Bratowa mówiła (tez w ciąży jest), że pół paracetamolu niby można..

reklama
Jestem i ja :-) 5 tydzien.. Dzidzia 3 mm a na hcg 851,0 :-( martwi mnie to bo dzisiaj robilam badania i nie moge sie doczekac wyniku...

Do góry