reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzięki za odpowiedź, ja mam dziś 4tydzien 7 dzień czy liczyć już 5 początek? Wydaje mi się że na USG i tak nic nie będzie widać ..ech stres jest.
Czyli masz 5+0 dzisiaj. U mnie przy 5+5 był sam pęcherzyk 7mm i lekarz powiedział, ze ciąża jest młodsza o jakieś 6 dni. Ide teraz we wtorek do mojego gin, to będzie 7+0, mam nadzieje, ze będzie przełom :)

reklama
Czyli masz 5+0 dzisiaj. U mnie przy 5+5 był sam pęcherzyk 7mm i lekarz powiedział, ze ciąża jest młodsza o jakieś 6 dni. Ide teraz we wtorek do mojego gin, to będzie 7+0, mam nadzieje, ze będzie przełom :)
U mnie owu była późno więc pewnie powie to samo. Życzę usłyszenia serducha!

Czy jakieś tabletki przeciwbólowe są bezpieczne w ciąży? Tak mnie głowa boli od wczoraj, że już nie daję sobie rady...
Miałam zapytać na ostatniej wizycie u gina, ale za bardzo się przejęłam krwawieniem i zapomniałam ‍♀️

Ja zawsze stosowałam amol, ale jak juz nie dawalam rady to farmaceuta powiedziała, że jedynie apap

Czy jakieś tabletki przeciwbólowe są bezpieczne w ciąży? Tak mnie głowa boli od wczoraj, że już nie daję sobie rady...
Miałam zapytać na ostatniej wizycie u gina, ale za bardzo się przejęłam krwawieniem i zapomniałam ‍♀
Bratowa mówiła (tez w ciąży jest), że pół paracetamolu niby można..

reklama
Jestem i ja :-) 5 tydzien.. Dzidzia 3 mm a na hcg 851,0 :-( martwi mnie to bo dzisiaj robilam badania i nie moge sie doczekac wyniku...

Do góry