Hejka byłam u mamy na obiedzie, wróciłam z siatami walowy i kasa bo mi dała zebym kupiła Recznik i pościel.
Mojemu się nie udziela. Ciągle gada ze za dużo leżę za mało się ruszam. Non stop jęczę [emoji35] ciąża to nie choroba.Około 10% facetom sie ciaza udziela. Moj należy do tego grona.
Od początku ma te same dolegliwości co ja. Zaczelo sie od mdłości i wymiotow. Bezsennne noce. Bole plecyków. Opuchlizna. Wzdęcia. Gastro. Zgaga. Kopniaków nie czuje jedynie- no chyba ze sie do brzusia przytuli. Kilka razy oberwał solidnie wiec wyobraża sobie jak ja o wiele mocniej moge to odczuwać w sobie. Wie i wprost mowi ze to pierwsze i ostatnie nasze potomstwo. To 9mcy męczarni w jego ocenie, pomimo cudu narodzin to same bóle i dolegliwości.
Dobrze ze przy najmniej tyle.do niego samo trafiło [emoji6]
Moja też drugaDziewczyny, dla mnie to tez druga ciąża i bardziej się podsmiechuje z tego ze tu boli, tam rwie, zaraz kopnie i w pęcherz wsadzi rękę... luuuudzie dobrze ze chociaż efekt końcowy warty tych 40tygodni
Można, ja robiłam. Chodzę prywatnie i nie dostałam skierowania. Zrobiłam badanie zapłaciłam i tyle.Chyba nie można zrobić krzywej cukrowej bez skierowania lekarza nawet prywatnie, przynajmniej kiedyś tak było, może teraz się zmieniło. Ale można iść do rodzinnego i powiedzieć, że gin nie skierował, może rodzinny da skierowanie.