reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Piękny to chyba bebetto? Też mam tej firmy wyprany czeka [emoji7]Ja w pierwszej ciąży też oglądałam [emoji23] różne porody teraz już nie. Wiem czego się spodziewać [emoji23]
Oglądałam jeden poród SN i babka wywaliła dziecko jednym parciem. To mi dało nadzieję. Ale od momentu kiedy mnie wszyscy terroryzują "o nie Ty nie możesz tak się wysilać" popsuł mi się humor. Mam przebrzydłe zrosty po operacji z 2000. Chcę mieć jak bozia da 4. Mój mówi, że 3 to maks;p to czwarte przemyce, że niby nie chcący. "ojej :D no popatrz znowu jestem w ciązy było mi nie wkładać" :D:D:D Uspokoiłam się, że podczas CC nie usypiają bo miałam wizje, że coś się stanie z dzieckiem, ja się budzę po operacji a tu "suprajs" i nie wiesz nawet o co chodzi. Nie widziałaś.

Fejsa inwigilują służby :p Nawet były o tym memy. Kto może widzieć mój profil. Już nie mówiąc, że oni se tam roszczą jakieś prawa do zdjęć. Była jakaś afera i potem ludzie wysyłali łańcuszki, że się nie zgadzają. haha fejs to w dupie ma bo zakładając tam konto czytasz regulamin i wyrażasz zgodę. A ludzie tam nr buta, fiuta, konta wrzucają.
1570819884962.png

Jak.są małe to są przeurocze ale z taką locha 300 kilo wolalabym nie mieć doczynienia.
U mnie nie ma takich wielkich :oops:Max 200kg,no 250kg przed porodem. Po porodzie chudną niesamowicie. 300kg ma problemy z porodem. Świnie w zasadzie są grzeczne, nie robią krzywdy chyba, że ktoś je skrzywdzi. Jak daję im zastrzyki to stoją i nie uciekają tylko trzeba pogłaskać za uchem i pogwizdać bo one to lubią.

Zobacz załącznik 1032809
A ja się pochwalę zdobyczą z drugiej ręki :)
Ladniutki, nawet bym nie pomyslala ze jest z drugiej reki, gdybys nie napisala...
Ja dostalam od jednej babeczki gratis i w koncu oddalam zeby ktos inny z niego skorzystal, bo mi serio nie przypadl do gustu.
Kupilam nowy, ale przynajmniej mi sie podoba, dostane za 10-11 dni.
I zas sie okazalo ze nastepny wydatek, maszyna do kawy siadla...
Przez 3 i pol roku dobrze ja wykorzystalismy (gwarancja na 3 lata), wiele pysznych kawusi zaparzyla, chociaz ja ostatnia kawe zaparzylam jakies 5 miesiecy temu :p bo odkad jestem w ciazy to mi nie podchodzi; uwielbiam kawe ze swiezo zmielonych ziaren...
No nic, jutro mamy sie wybrac po poludniu obejrzec jakas machine, a ze wybor duzy to pewnie nam zejdzie ze dwie godziny :/

U mnie nie ma takich wielkich :oops:Max 200kg,no 250kg przed porodem. Po porodzie chudną niesamowicie. 300kg ma problemy z porodem. Świnie w zasadzie są grzeczne, nie robią krzywdy chyba, że ktoś je skrzywdzi. Jak daję im zastrzyki to stoją i nie uciekają tylko trzeba pogłaskać za uchem i pogwizdać bo one to lubią.
Bo świnki są bardzo inteligętne. Szkoda, że są takie brudasy :p bo ja naprawdę rozważałam świnie zamiast psa. No ale 250 to też kawał zwierzęcia. Wkurz taką. Z agresywnych to pamiętam świniodziki. No ale miały młode to co się dziwić, też bym z kła pociągnęła jakby mi kto dzieckiem się za bardzo interesował,

reklama
Do góry