Powiem Ci tak. U mnie od poczatku byla, mowa zeny powyżej 150 panikowac. Jak mam jednorazowo nic nie robię, w1 trymestrze mialam do 200 nic nke robili procz kardiologa ktory wdrozyl leczenie. Moze Cie do kardiologa skieruja i on unormuje wszystko i bd dobrzeMam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...
reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Ciekawe czy córka pójdzie w Twoje ślady, czy wda się w matkę później może zacznie z Tobą wychodzić tu i tam
U
użytkowniczka Co
Gość
Właśnie wróciłam z wizyty u ginekologa Mały waży 893g. Dzisiaj nie chciał się w ogóle pokazać, więc nie mam ładnego zdjęcia. Lekarz uświadomił mi, że już niewiele zostało do porodu i trochę zaczęłam się stresować, ale nie mogę się doczekać aż w końcu będzie po tej stronie brzucha, więc oby ten czas zleciał jak najszybciej
Celia89
No właśnie podobno może być odwrotnie. No cóż moje dzieci będą się za mnie i ich ojca wstydzićCiekawe czy córka pójdzie w Twoje ślady, czy wda się w matkę później może zacznie z Tobą wychodzić tu i tam
Aguara
Mam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...
Nie narzucasz się, późno to jest o 23, a i tak wtedy można w stanie zagrożenia. Także probój - napisz lub zadzwoń od razu. Dwa głębokie oddechy i już jazda.
Aguara
To jeszcze cz ekamy na Lucyne z wieści i o białku.Z wczoraj nie mam, bialka. Bylo0. 16,0.12 i 0.0 na nefrologie ide 30.10
Celia89
Się suwaczki ciążowe rozpsuły.
lucyna1234
Cześć dziewczyny. Białka jeszcze nie zrobiłam. Ciśnienie się unormowało, jest trochę wyższe niż było czyli coś w granicach 120/70 ale ciągle w normie. Obrzęków niema. W przyszły czwartek jadę do lekarza,więc białko zrobię we wtorek żeby mieć na świeżo. @wesola_mamusia nie wiem o co chodzi ale u mnie też ciśnienie skakało przez 3 dni. Teraz głowa normalna (też czuję po głowie). Może to od pogody?To jeszcze cz ekamy na Lucyne z wieści i o białku.
lucyna1234
Dziewczyny, czy ma któraś problemy z rwą kulszową? U mnie jest tragedia, w nocy spać nie mogę bo rwie (obie nogi+pośladki) ale najgorsze jest wstawanie na siku. Wstać, wstanę ale iść to już nie bardzo. Boli jak cholera.Myślałam o kuli bo niedlugo nie dojdę.
reklama
Aguara
Cześć dziewczyny. Białka jeszcze nie zrobiłam. Ciśnienie się unormowało, jest trochę wyższe niż było czyli coś w granicach 120/70 ale ciągle w normie. Obrzęków niema. W przyszły czwartek jadę do lekarza,więc białko zrobię we wtorek żeby mieć na świeżo. @wesola_mamusia nie wiem o co chodzi ale u mnie też ciśnienie skakało przez 3 dni. Teraz głowa normalna (też czuję po głowie). Może to od pogody?
Ja przy nerwicy mam często tachykardie, stąd staram się jak najmniej obciążać głowę. Natomiast w ciąży mam ciśnienie książkowe, więc się nie wypowiem.
Dobrze ze u ciebie w miarę ok :-)