reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .
Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.
Ja mam czasem wrazenie ze moj syn chce juz wyjsc i wyobrazam sobie ze jest juz w drogach rodnych... takie odnosze wrazenie... taki mi tam w podbrzuszu robi ucisk i nawet kiedy ide siusiu to uczucie to nie mija...
Ale fakt, ze najwiecej pobolewa brzuch kiedy chce mi sie siusiu.

Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.
Ja mam czasem wrazenie ze moj syn chce juz wyjsc i wyobrazam sobie ze jest juz w drogach rodnych... takie odnosze wrazenie... taki mi tam w podbrzuszu robi ucisk i nawet kiedy ide siusiu to uczucie to nie mija...
Ale fakt, ze najwiecej pobolewa brzuch kiedy chce mi sie siusiu.
Pewnie cisnie na pęcherz jak moja mało tego jak robię dwojeczke potrafi mnie kopać w pęcherz i uda bo brzuch leży do pół nogi.

W tej chwili zmierzyłam i mam 132/70 i 88. Zanim pójdę spać, będę się obserwować.
Pół godziny temu miałam 144/85 i 57.
Dziczeje mi. Staram się mierzyć po długim spoczynku.

Wesoła, może dla spokoju albo jedz na IP, albo zadzwoń do lekarza prowadzącego, co? Będziesz się niepokoić ciśnienie wzrośnie pojawi się tachykardia i się nie uspokoisz. A tak chwilą nieobecności, sprawdza i będzie ok.

reklama
Mam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...
To napisz sms albo co, albo jedz na IP :)
@SalsaPL A Ty co tak cicho siedzisz ? :p
@Celia89 hahahaha weź... :-D
:D ze mną nigdy nie wiadomo, gdzie mnie poniesie melanż :p jeszcze 3 miesiące abstynecji a potem świat jest mój :D
No właśnie Salsa milczy, Inesso się nie odzywa, jest parę osób ktore milczy ostatnio.

Do góry