Eda Helena
Fanka BB :)
Ja bylam u dentysty 29 lipca na kontroli. Raz w roku chodze do tego samego od 20 lat. Ma prywatny gabinet, ale jak pisalam we wczesniejszych postach tu (belgia) niewazne czy szpital - klinika - prywatny gabinet, ubezpieczalnia (mituel) zwraca czesc kosztow, zalezy od zabiegu, leczenia. Z wlasnej kieszeni ostatnia wizyta kosztowala mnie jakies 23 euro, a zaplacilam okolo 100. wszystko mialam w porzadku, tylko zrobil radio (co roku robi czy gdzies sie cos nie chrzani) - oczywiscie zalozyl na mnie kaftan bezpieczenstwa z olowiem (ciezkie cholerstwo), zdjal kamien (niecierpie tego i za kazdym razem to dla mnie koszmar) i zaprosil za rok. A za rok przysle mi pocztą przypominające zaproszenie na wizyte...
W kazdej ciąży mialam tak ze zęby zalewały mi sie dziąsłami, nie fajne uczucie zwłaszcza przy myciu zębow, ale dentysta poradzil mi paste meridol. W tej ciązy tez tylko te paste uzywam do zebow, bardzo mi pomaga.
W kazdej ciąży mialam tak ze zęby zalewały mi sie dziąsłami, nie fajne uczucie zwłaszcza przy myciu zębow, ale dentysta poradzil mi paste meridol. W tej ciązy tez tylko te paste uzywam do zebow, bardzo mi pomaga.