reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Witaj
Ja leciałam nie wiedząc że jest ;) Poza tym za granicą możesz spokojnie latać od początku do chyba 28 tc.
Mój lekarz nie widzi problemu ;)
Ja właśnie mieszkam za granica i tak mi tu mówiła ginekolog. Oczywiście że dużo kobiet lata i nic się nie dzieje ale są i takie co lata i się dzieje. Mówię tylko i wyłącznie o sobie że ryzyka ja bym nie podjela, bo jak coś to bym sobie tego nie wybaczyła, ale tak jak mówię wiele kobiet lata i jest wszystko dobrze.

reklama
Ja już praktycznie stracilam nadzieję. Jak zawsze jestem mega optynistką tak teraz mam takie przeczucie, że już nie będe mama. Wszystko wskazuje na NIE

Dziewczyny jadę do lekarza nie będę czekać do czwartku niech dziś sprawdzi co jest że cały czas są te plemienia dziś były nawet czerwone. Nie będę się dłużej denerwować, A może niepotrzebnie biorę tyle leków.
Dam znać jak wrócę

Ja dziś robiłam badanie progesteronu , tej, bhcg, morfologie. Czekam na wyniki bo również nie chce niepotrzebnie faszerowac się lekami. No i najważniejszy sprawdzimy przyrost bety. Martwie sie, oby bylo dobrze

Dziewczyny jadę do lekarza nie będę czekać do czwartku niech dziś sprawdzi co jest że cały czas są te plemienia dziś były nawet czerwone. Nie będę się dłużej denerwować, A może niepotrzebnie biorę tyle leków.
Dam znać jak wrócę
Trzymam kciuki, koniecznie daj znać.

Karooszka, Wszystko będzie dobrze!

reklama
Tak , koniecznie daj znac co u cb i trzymamy kciuczki [emoji8]
Dam znać jak wrócę

Do góry