reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja waże 105.3 kg dokładnie. Ja czulam ruchy juz od kilku tyg ale maz nie miał opcji przez tą słoninke hehehe
Za to w pierwszej chyba dopiero ok 7-8 mca udało mi sie zidentyfikować co.jest co.
Teraz może dlatego ze jestem starsza... No dużo.starsza.. to może bardziej juz znam swoj organizm. Jestem w stanie stwierdzić czy obrywam w danej chwili. Co lubi słuchać A co nie. Jak reaguje na psiule naszą jak szczeka itp [emoji3]
A ja tego naszego Terminatora ktory nie wiaodmo kim jest wcale nie czuje, tego zazdroszczę bardzo Wam. Jakies babelki czasem lawkotki, ale mam na dole brzucha swoj tłuszcz chorobowy i zapewne to dlatego a juz ponad 24 tyg. Marze by za miesiac czuc :)

reklama
Jaki kontakt? Mu wpisali w przychodni w kartę nazwisko jakieś położnej i tyle. Przy trzech porodach położna odwiedziła mnie trzy razy. Napisała ze wszystko okej. Przecież kobieta z depresja nie powie ze ma depresje.... nawet bliscy mogą tego nie zauważyć. Ja dowiedziałam się o swojej 3 lata po urodzeniu dziecka. Nie wiedziałam nikt nie wiedział. Myślałam ze mam prawo czuć się zmęczona bo jednak to trójka dzieci mąż w pracy w delegacjach zagranicznych.
To wiele zależy od położnej niestety :( ja jestem w 1 ciazy byla, u, mnie juz 1x w 22 tc bylam juz na wykladach z fizjo nt masażu niemowlaka na NFZ. Przykre jest to ze nie każda sie przyklada na tyle by zauważyć roznice w zachowaniu matki i pokierować ja nawet na rozmowę z psychologiem.
Na pewno rozwiązało by to wiele problemów kobiet, czuły by sie zaopiekowane w tych trudnych chwilach, nie wazne ale dzieci ma w 1 jest szok a kolejnych jak piszesz coraz ciezej i powinny sie za każdym razem tak samo przykładać.

Ja w pn dowiem sie o warunki sesji tu gdzie jestem na wyjezdzie. Na wszelki wypadek robimy.w październiku. Bo.pozniej nie wiem jak z czasem. A do końca przyszłego miesiąca jesteśmy tu na pewno. Wiec sesja juz zamówiona ale o cene jakos sie nie pytałam jeszcze. Hehe domyslam sie ze nie mało.
Zwykle 350-500 za 3-5 kadrów. Zależy od foto. Martyna z warszawy robi sesje komercjalne i tak wyglądają też sesje zwykłe. Zdjęcia wygląda się jak z magazynu. Chyba 350 za 3 kadry + makijaż+ uczesanie + ona ubiera i ustawia. U mnie w mieście Jacek robi ładne zdjęcia, ale koleżanka musiała sama sobie ciuchy, fryz, makijaż zorganizować :D ja robiłam za stylistkę i osobę ustawiającą do zdjęcia no ale za ok 350 miała z 10 fotek.

Ja waże 105.3 kg dokładnie. Ja czulam ruchy juz od kilku tyg ale maz nie miał opcji przez tą słoninke hehehe
Za to w pierwszej chyba dopiero ok 7-8 mca udało mi sie zidentyfikować co.jest co.
Teraz może dlatego ze jestem starsza... No dużo.starsza.. to może bardziej juz znam swoj organizm. Jestem w stanie stwierdzić czy obrywam w danej chwili. Co lubi słuchać A co nie. Jak reaguje na psiule naszą jak szczeka itp [emoji3]
Moja koleżanka chuda jak szkapa 1 dziecko poczula tez w 7 miesiącu, wiec nie wiem czy waga ma na to jakis wpływ? Ja mam niestety te obrzeki i inaczej do tego podchodzą ale pewnosci nie ma czy to przez to czy taka uroda moja i Terminatora :)

Ostatnia edycja:
Moja koleżanka chuda jak szkapa 1 dziecko poczula tez w 7 miesiącu, wiec nie wiem czy waga ma na to jakis wpływ? Ja mam niestety te obrzeki i inaczej do tego podchodzą ale pewnosci nie ma czy to przez to czy taka uroda mona i Terminatora :)

Zwykle 350-500 za 3-5 kadrów. Zależy od foto. Martyna z warszawy robi sesje komercjalne i tak wyglądają też sesje zwykłe. Zdjęcia wygląda się jak z magazynu. Chyba 350 za 3 kadry + makijaż+ uczesanie + ona ubiera i ustawia. U mnie w mieście Jacek robi ładne zdjęcia, ale koleżanka musiała sama sobie ciuchy, fryz, makijaż zorganizować :D ja robiłam za stylistkę i osobę ustawiającą do zdjęcia no ale za ok 350 miała z 10 fotek.
Ja bym poszla do takiego co mnie ogarnie! I ma ciuchy czy jakieś materiały, a jak umaluja i uczesza to juz pakiwt na 100% moze w krk ktos zna :)? Albo w Strone Kalwarii Zebrzydowskiej

Moja franca dziś mnie mocno kopała o 8 bo mi się nie chciało wstać siku. Nauczyłam sie wstrzymywać i nie sikam całą noc, a nawet nad ranem jak mi się ostro chcę to potrafię godzinę pospać. Ale dzieciak tak w poprzek zaczął dawać po talii. I oczywiście wstałam bo mnie złapał skurcz w łydę :D

To
Moja franca dziś mnie mocno kopała o 8 bo mi się nie chciało wstać siku. Nauczyłam sie wstrzymywać i nie sikam całą noc, a nawet nad ranem jak mi się ostro chcę to potrafię godzinę pospać. Ale dzieciak tak w poprzek zaczął dawać po talii. I oczywiście wstałam bo mnie złapał skurcz w łydę :D
to moze dobrze ze Terminator nie moze mnie za dużo bic xD ale jednak chciala bym to poczuć

To jest full opcja. Makijaż uczesanie ubranie do tego plener i studio. Wiec liczę może do ok 2tys sie zamieszczę. Zobaczę w pn

reklama
Ja bym poszla do takiego co mnie ogarnie! I ma ciuchy czy jakieś materiały, a jak umaluja i uczesza to juz pakiwt na 100% moze w krk ktos zna :)? Albo w Strone Kalwarii Zebrzydowskiej
hmmm na chwilę obecną nie dam sobie ręki uciąć, ja zawsze szukałam na Maxmodels. Patrzyłam na referencje i na foty czy mi się podobają. Wiadomo ciążowa to taka za którą wykładamy hajsy więc mamy prawo wymagać 100% zadowolenia :)

Do góry