Tu akurat nie bylo suplementow. Byly probki sudocrem. Podkladow. I tp. A to dziwna praktyka... my mielismy np na oddziale ksiazeczki i plyty dla pacjentow po zawale i rozdawalysmy pacjentom.przykra praktyka...Co do gratisów, to wczoraj jak czekałam w przychodni do gin to akurat przyjechał karton gratisów z jakiejś firmy do rozdawania ciężarnym. Z tego co widziałam były tam jakieś próbki witamin, jakaś teczka i nie wiem co tam jeszcze, ale najważniejsze...ciężarne tego nie dostawały. Zabierali po kilka sztuk pracownicy łącznie z panem Zdzichem - sześćdziesięciolatek od rozwożenia papieru toaletowego i przewożenia paczek po przychodni
reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Dziewczyny czy macie też problem z czerwonymi wypiekami na twarzy pod wplywem ciepła?
zuza9292
Czy wróciły Wam mdłości albo wymioty? U mnie drugi dzień i jest coraz gorzej. Na razie bez wymiotów. Do tego zgaga co akurat jest dla mnie normalne ale męczy przy mdlosciach. Już mi waga coś ruszała a teraz znowu nie mogę prawie nic zjeść :/.:
wesola_mamusia
Dziewczyny, z innej beczki. Zrobiłam badania krwi i nic nie drgnęły pomimo stosowania witamin. Zaczynam podejrzewać, że kupiłam placebo. Jakie macie witaminy, po których jest poprawa w wynikach badań? Muszę kupić coś innego.
wesola_mamusia
Jeszcze nie, ale jest szansa, że będę wynajmować pokój u kobiety w mieszkaniu z dwójką dzieci, wtedy na pewno dadzą i jej i mi mieszkanie komunalne, bo już się dowiadywałam.No to staramy sie szybko razem o następne
Ps. Bylas juz u burmistrza/prezydenta ?
Nie. Nie wyobrażam sobie mówić do mojego brzucha bez odpowiedzi i kontaktu wzrokowego.Mówicie już do brzuszka ? Ja się nie mogę przełamać.
Pewnie dziewczynka.Bo wśród moich znajomych to właśnie córeczki długo się ukrywały i zazwyczaj były mniejszeJa po polowkowym. Dziecko młodsze o 1,5tyg wcześniej różnica była 2dni. Położenie miednicowe i dalej nie wiem czy chłop czy baba.
reklama
U mnie nie ma już żadnych wątpliwości że synek.Miałam jeszcze nadzieję na pomyłkę, ale czas pogodzic sie z faktem że córeczka nie będzie.Mały waży 410g ( 20t1d).Połówkowe mam w poniedziałek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Załączniki