reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Co do gratisów, to wczoraj jak czekałam w przychodni do gin to akurat przyjechał karton gratisów z jakiejś firmy do rozdawania ciężarnym. Z tego co widziałam były tam jakieś próbki witamin, jakaś teczka i nie wiem co tam jeszcze, ale najważniejsze...ciężarne tego nie dostawały. Zabierali po kilka sztuk pracownicy ;) łącznie z panem Zdzichem - sześćdziesięciolatek od rozwożenia papieru toaletowego i przewożenia paczek po przychodni ;)
Tu akurat nie bylo suplementow. Byly probki sudocrem. Podkladow. I tp. A to dziwna praktyka... my mielismy np na oddziale ksiazeczki i plyty dla pacjentow po zawale i rozdawalysmy pacjentom.przykra praktyka...

reklama
Czy wróciły Wam mdłości albo wymioty? U mnie drugi dzień i jest coraz gorzej. Na razie bez wymiotów. Do tego zgaga co akurat jest dla mnie normalne ale męczy przy mdlosciach. Już mi waga coś ruszała a teraz znowu nie mogę prawie nic zjeść :/.:

Dziewczyny, z innej beczki. Zrobiłam badania krwi i nic nie drgnęły pomimo stosowania witamin. Zaczynam podejrzewać, że kupiłam placebo. Jakie macie witaminy, po których jest poprawa w wynikach badań? Muszę kupić coś innego.

No to staramy sie szybko razem o następne :D
Ps. Bylas juz u burmistrza/prezydenta ?
Jeszcze nie, ale jest szansa, że będę wynajmować pokój u kobiety w mieszkaniu z dwójką dzieci, wtedy na pewno dadzą i jej i mi mieszkanie komunalne, bo już się dowiadywałam.
Mówicie już do brzuszka ? Ja się nie mogę przełamać.
Nie. Nie wyobrażam sobie mówić do mojego brzucha bez odpowiedzi :p i kontaktu wzrokowego.

reklama
U mnie nie ma już żadnych wątpliwości że synek.Miałam jeszcze nadzieję na pomyłkę, ale czas pogodzic sie z faktem że córeczka nie będzie.Mały waży 410g ( 20t1d).Połówkowe mam w poniedziałek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Załączniki

• tmp-cam-8558107673759505701.jpg
    tmp-cam-8558107673759505701.jpg
    351,6 KB · Wyświetleń: 82
  • tmp-cam-4608488090783657532.jpg
    tmp-cam-4608488090783657532.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 83
Do góry