reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Co do gratisów, to wczoraj jak czekałam w przychodni do gin to akurat przyjechał karton gratisów z jakiejś firmy do rozdawania ciężarnym. Z tego co widziałam były tam jakieś próbki witamin, jakaś teczka i nie wiem co tam jeszcze, ale najważniejsze...ciężarne tego nie dostawały. Zabierali po kilka sztuk pracownicy ;) łącznie z panem Zdzichem - sześćdziesięciolatek od rozwożenia papieru toaletowego i przewożenia paczek po przychodni ;)
Tu akurat nie bylo suplementow. Byly probki sudocrem. Podkladow. I tp. A to dziwna praktyka... my mielismy np na oddziale ksiazeczki i plyty dla pacjentow po zawale i rozdawalysmy pacjentom.przykra praktyka...

reklama
Czy wróciły Wam mdłości albo wymioty? U mnie drugi dzień i jest coraz gorzej. Na razie bez wymiotów. Do tego zgaga co akurat jest dla mnie normalne ale męczy przy mdlosciach. Już mi waga coś ruszała a teraz znowu nie mogę prawie nic zjeść :/.:

Dziewczyny, z innej beczki. Zrobiłam badania krwi i nic nie drgnęły pomimo stosowania witamin. Zaczynam podejrzewać, że kupiłam placebo. Jakie macie witaminy, po których jest poprawa w wynikach badań? Muszę kupić coś innego.

No to staramy sie szybko razem o następne :D
Ps. Bylas juz u burmistrza/prezydenta ?
Jeszcze nie, ale jest szansa, że będę wynajmować pokój u kobiety w mieszkaniu z dwójką dzieci, wtedy na pewno dadzą i jej i mi mieszkanie komunalne, bo już się dowiadywałam.
Mówicie już do brzuszka ? Ja się nie mogę przełamać.
Nie. Nie wyobrażam sobie mówić do mojego brzucha bez odpowiedzi :p i kontaktu wzrokowego.

reklama
U mnie nie ma już żadnych wątpliwości że synek.Miałam jeszcze nadzieję na pomyłkę, ale czas pogodzic sie z faktem że córeczka nie będzie.Mały waży 410g ( 20t1d).Połówkowe mam w poniedziałek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Załączniki

• tmp-cam-8558107673759505701.jpg
    tmp-cam-8558107673759505701.jpg
    351,6 KB · Wyświetleń: 78
  • tmp-cam-4608488090783657532.jpg
    tmp-cam-4608488090783657532.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 77
Do góry