reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
U mnie na połówkowych z 4 stycznia wskoczyło na 31 grudnia :) chociaz z masy dziecka ciaza starsza jeszcze o kolejne 4 dni czyli by wyszlo 27.12 [emoji13] ale na apce nic nie zmienilam bo w sumie i tak kto to wie kiedy dzidzia sie pojawi [emoji6]
Piękne krągłości, ja liczę wdł om a licząc apka to 21 czyli 20+0. Puki co teraz lep w lep z usg. Zobaczymy teraz na połówce który tydzień i czy będzie nowa sugerowana data porodu:)

U mnie na połówkowych z 4 stycznia wskoczyło na 31 grudnia :) chociaz z masy dziecka ciaza starsza jeszcze o kolejne 4 dni czyli by wyszlo 27.12 [emoji13] ale na apce nic nie zmienilam bo w sumie i tak kto to wie kiedy dzidzia sie pojawi [emoji6]
Mi na połówkowym wyszedł termin 23 grudnia, ale myślę, że teraz to każde usg to co innego będzie pokazywać, dlatego też nie zmieniałam nic na moim suwaczku.

wgl wam też tak w uda idzie? :/ bo mi mam wrażenie że strasznie -.- i ogólnie tyje tyje :/ a żre zdrowo :/ ale wcześniej też wagi stałej nie miałam między 45-55 chodziłam różnie bywało a teraz jestem przerażona [emoji23] taka klusia się robie [emoji23]

wgl wam też tak w uda idzie? :/ bo mi mam wrażenie że strasznie -.- i ogólnie tyje tyje :/ a żre zdrowo :/ ale wcześniej też wagi stałej nie miałam między 45-55 chodziłam różnie bywało a teraz jestem przerażona [emoji23] taka klusia się robie [emoji23]

Heh. W tyłek mogłoby pójść. Na razie widzę rozstępy na brzuchu

reklama
No tak szczerze to jak patrzę na swoje i wasze zdjęcia to wyglądamy na 7 a nie na 5-6 miesiąc. Trzeba będzie taczki zakupić żeby brzuch wozić na święta :-)
U mnie w końcu widać [emoji85] prędzej nie było długo nic widać i teraz specjalnie kupiłam dopasowaną sukienkę do cotygodniowych zdjęć [emoji3]
U mnie jak na razie 2kg na plusie :) mam nadzieje ze mi w tylek i uda duzo nie pojdzie bo ja od zaaawsze mialam szerokie biodra (podobno to atut a dla mnie kompleks).

Do góry