reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

No i mnie dopadło jakieś przeziębienie. Gardło mam strasznie suche i lekki katar. Kupiłam sobie tabletki na gardło prenatal i piję mleko z miodem. Coś jeszcze możecie polecić z własnego doświadczenia?
Czosnek, ciepłe mleko i miód i tak pić codziennie. Papryka żółta ma baaardzo dużo wit. C, kiwi, ogólnie dużo owoców. Tantum Verde, albo Hasco Sept do gardła, do ssania Fiorda z porostu islandzkiego, sól fizjologiczna do nosa i sól morska bez dodatków chemicznych. No i kompletny leżing. Mi pomogło na szczęście.
I cukiereczki :)

Załączniki

• IMG_20190831_125628.jpg
    IMG_20190831_125628.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 49
reklama
Ja się wybrałam na basen odkryty z rodzinką i tak od 10 się pluskamy. Gorąco jsk cholera. Od poniedziałku ochlodzenie. U mnie 21+4 tc

No i mnie dopadło jakieś przeziębienie. Gardło mam strasznie suche i lekki katar. Kupiłam sobie tabletki na gardło prenatal i piję mleko z miodem. Coś jeszcze możecie polecić z własnego doświadczenia?

W poniedziałek połówkowe. Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że pokaże ten mały bąbel co ma między nogami [emoji3059][emoji7][emoji847]
polecam *spam*. oni mają dla kobiet w ciąży na naturalnych składnikach ziołach na katar kaszel gardło :) mnie w pierwszym trymestrze rozłożyło i mi pomogło :)

Dzięki wielkie za wszystkie rady :) ssam sobie czarne hallsy co jakis czas i na wieczor wypuje jeszcze jedna szklanke mleka z miodem i czosnkiem i mam nadzieję, że przejdzie :)

reklama
Do góry