Aguara
Fanka BB :)
Śliczny MisioMój dzisiejszy zakup w pepco, no i prawda dla chłopców dużego wyboru nie ma ...Zobacz załącznik 1016338
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny MisioMój dzisiejszy zakup w pepco, no i prawda dla chłopców dużego wyboru nie ma ...Zobacz załącznik 1016338
Normalnie g... w płynie patrząc na lewy dolny róg. Mam nadzieję że zdjęcie robił ktoś inny, nie wdychaj tego swiństwaZobacz załącznik 1016322 ***** rzeka dotarła
Piękny [emoji7] ja dostałam tyle ciuszków że do roku nic nie muszę kupować.Mój dzisiejszy zakup w pepco, no i prawda dla chłopców dużego wyboru nie ma ...Zobacz załącznik 1016338
Ja pier... dole ale masakra. W wiadomościach mówili że się zastanawiają co zrobić żeby to oczyścić. Zrobili badania i ponoć nie wolno jej ani pić ani poic zwierząt nawet pół nawadniac nie można.Zobacz załącznik 1016322 ***** rzeka dotarła
Znajomi wrzucają, ja w te upały nawet się nie zbliżam do Wisły. Złapie jakieś cholerstwo i będę mieć problemy w ciąży.Normalnie g... w płynie patrząc na lewy dolny róg. Mam nadzieję że zdjęcie robił ktoś inny, nie wdychaj tego swiństwa
@MartaSx Ja właśnie nic nie dostałam bo już nikt takich małych nie ma więc muszę wszystko kupić. Fajnie że dostałaś tyle ciuszkow
Też czekam z szopingiem, ale aż się ochłodzi. W te upały to leżę w różnych odcinkach domu. To na jednej kanapie to na drugiej, to na łóżku. Wyjdę to od razu mam zadyszkę i mi słabo.No ja tez kupuje od "0". Dziś mnie kręgosłup napieprza więc jedyna moja aktywność to zrobienie obiadu, niestety. Pewnie jeszcze na spacer pójdę. Tak myślę że za wiele nie mam - ciuchy na 56 i dosłownie parę na 68. Nie mam łóżeczka, wózka, wanienki i tak dalej. Myślałam że po połowie się tym zajmę ale jak tak się będę czuć to nie wyjdę na poważniejsze zakupy. A ode mnie do poważniejszych sklepów typu Ikea jakieś 2 godziny samochodem. Yyy.
Bo jak synek był mały i byliśmy już dawno po ślubie to nasi znajomi dopiero zaczynali przygodę we dwoje [emoji23] nikt nie miał dzieci. Jak my mamy 7 latka to teraz oni mają małe. Więc tak się złożyło że miałam od kogo. Ale dostałam po córkach. Gdyby był synek musiałabym wszystko kupić. Bo po starszym wszystko wydalam.@MartaSx Ja właśnie nic nie dostałam bo już nikt takich małych nie ma więc muszę wszystko kupić. Fajnie że dostałaś tyle ciuszkow