reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Mój pierwszy zakup :D 3 za 10 zeta

Załączniki

• IMG_20190830_131956.jpg
    IMG_20190830_131956.jpg
    406,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Mnie z ubranek to został tylko na zime kombinezon oraz szaliczek i czapeczka. A tak to juz mam wszystko do rozmiaru 74cm czyli tak pi razy oko na pierwszy rok- zalezy jak bedzie synek rósł :)
Namacałam sie w okresie starań w sklepach a teraz zamawiam przez neta i tylko paczuszki przychodzą hehe
Mebelki juz mam tez zamówione- za okolo 6 tyg powinny byc. W tygodniu z philipsa avent zestaw caly. I w sumie blizej listopada kosmetyki by mi zostały do kupienia [emoji3] ...i.można rodzić [emoji12]

Ja mam straszne opory w kupowaniu czegokolwiek. Chyba zacznę w listopadzie, grudniu a nawet styczniu.
Ja kupiłam kilka sztuk ubranek w różnych rozmiarach. Ale taki mały rozmiar zaraz po urodzeniu to mam tylko jedne body. Też mam jeszcze trochę opory i dlatego nie kupiłam jeszcze takich większych rzeczy jak wózek czy łóżeczko. Ale teraz stwierdziłam, że dobrze że jeszcze mam kilka miesięcy na zakupy, bo strasznie trudno kupuje się ubranka. Chodzi o to, że w danym sklepie jest po parę różnych ubranek z tego 70% mi się nie podoba, z tych co mi się podobają wybieram jeszcze takie w dobrej cene, aby nie wydać majątku na ubranka, które założe dziecku przez parę tygodni, więc wybór tak naprawdę jest niewielki. Dziś byłam w Pepko zobaczyć czy mają coś ciekawego, to dla dziewczynek całkiem ładne ubranka mieli, ale przeszłam na drugą stronę półki do ubranek dla chłopców to takie za przeproszeniem szmaty, że aż przykro patrzeć, jeszcze do tego niby dla niemowląt, ale rozmiary zaczynały się od 74. Więc teraz to się boję czy wszystko zdążę kupić do porodu ;)

reklama
Do góry