wesola_mamusia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore 5x2 dopegyt na cisnisnie, 2x beto zk 50 na tetno, 3x2 magnes, kw foliowy, i tabletki na 2 trymestr ciazowe, insulina na noc mam insulooopronosc w ciazy i clexane 0.6 na nocOo A jakie i na co bierzesz ? Ja trochę leków też biorę łącznie z zastrzykami z heparyny ...
ŁadneMój pierwszy zakup 3 za 10 zeta
Ja mam dokładnie to samo... pierwsze śpioszki kupie po usg polowkowym, ale poważniejsze zakupy zostawię na grudzieńJa mam straszne opory w kupowaniu czegokolwiek. Chyba zacznę w listopadzie, grudniu a nawet styczniu.
Masakra...przecież ta rzeka będzie się oczyszczać przez dziesiątki lat. Ciesze się, że ja mieszkam nad Odrą i nie muszę wdychać tego smrodu...Zobacz załącznik 1016322 ***** rzeka dotarła
Ja kupiłam kilka sztuk ubranek w różnych rozmiarach. Ale taki mały rozmiar zaraz po urodzeniu to mam tylko jedne body. Też mam jeszcze trochę opory i dlatego nie kupiłam jeszcze takich większych rzeczy jak wózek czy łóżeczko. Ale teraz stwierdziłam, że dobrze że jeszcze mam kilka miesięcy na zakupy, bo strasznie trudno kupuje się ubranka. Chodzi o to, że w danym sklepie jest po parę różnych ubranek z tego 70% mi się nie podoba, z tych co mi się podobają wybieram jeszcze takie w dobrej cene, aby nie wydać majątku na ubranka, które założe dziecku przez parę tygodni, więc wybór tak naprawdę jest niewielki. Dziś byłam w Pepko zobaczyć czy mają coś ciekawego, to dla dziewczynek całkiem ładne ubranka mieli, ale przeszłam na drugą stronę półki do ubranek dla chłopców to takie za przeproszeniem szmaty, że aż przykro patrzeć, jeszcze do tego niby dla niemowląt, ale rozmiary zaczynały się od 74. Więc teraz to się boję czy wszystko zdążę kupić do poroduJa mam straszne opory w kupowaniu czegokolwiek. Chyba zacznę w listopadzie, grudniu a nawet styczniu.