reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
U mnie koty od zarania dziejów, więc w przypadku starszych córek po prostu spaly w łóżeczku, obok dzieci. Na początku bardzo się bałam, bo wszystkie babcie, starsze ciotki przekazywały mrożace krew w żyłach opowieści o zaduszonych, pogryzionych przez koty i zjedzonych dzieciach i tak dalej.... Ale to było dawno temu. Dziś śmieje się z tego oczywiście. Podstawą jest higiena zwierząt. Do tej pory moje zwierzęta predzej by życie oddały niż krzywdę zrobiły. A wychowanie dziecka wśród zwierząt - bezcenne dla ich rozwoju.
Ciekawe - sfinks jest indywidualista bardziej czy kotem rodzinnym? U mnie zawsze schronisko we to nie wiem:)
Sfinks jest największą poeszczocha jaka spotkalam, uwielbia ludzi, lezec pod kolda, szuka zrodla ciepla. Kleopatra nawet muchy nie złowi wiec nie wierze ze komus zrobi cokolwiek. Tu mi "pomaga" z pomiarem ctk xD

Załączniki

• 20190806_105749.jpg
    20190806_105749.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 63
Ładne imiona dla dzieciaczków, u mnie chłopak po dziadku Wojciech, a dziewczynka po lalce z dzieciństwa Laura :D Jestem bardzo nastawiona na chłopca, taki synuś mamusi. Może jutro się dowiem :p

Ładne imiona dla dzieciaczków, u mnie chłopak po dziadku Wojciech, a dziewczynka po lalce z dzieciństwa Laura :D Jestem bardzo nastawiona na chłopca, taki synuś mamusi. Może jutro się dowiem :p
No mam dwóch Wojtków - męża i ojca. Całkiem fajne chłopaki. Trzymam za jutro kciuki. Moje ostatnio nie pokazało nic. Powiedziało matka spadaj...:-)

reklama
U mnie to samo uwaliło się do góry nogami dupa do monitora. Ciekawość mnie wykończy. Xd i pomyśleć że kiedyś kobiety nie miały takich luksusowych badań. Ja miałam być Kacper xd

Do góry