Celia89
Fanka BB :)
Myślę, że imie w tym przypadku, to nie przypadek. A a propos imion macie już wybrane dla swoich pociech?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie PolaMyślę, że imie w tym przypadku, to nie przypadek. A a propos imion macie już wybrane dla swoich pociech?
Sfinks jest największą poeszczocha jaka spotkalam, uwielbia ludzi, lezec pod kolda, szuka zrodla ciepla. Kleopatra nawet muchy nie złowi wiec nie wierze ze komus zrobi cokolwiek. Tu mi "pomaga" z pomiarem ctk xDU mnie koty od zarania dziejów, więc w przypadku starszych córek po prostu spaly w łóżeczku, obok dzieci. Na początku bardzo się bałam, bo wszystkie babcie, starsze ciotki przekazywały mrożace krew w żyłach opowieści o zaduszonych, pogryzionych przez koty i zjedzonych dzieciach i tak dalej.... Ale to było dawno temu. Dziś śmieje się z tego oczywiście. Podstawą jest higiena zwierząt. Do tej pory moje zwierzęta predzej by życie oddały niż krzywdę zrobiły. A wychowanie dziecka wśród zwierząt - bezcenne dla ich rozwoju.
Ciekawe - sfinks jest indywidualista bardziej czy kotem rodzinnym? U mnie zawsze schronisko we to nie wiem
Sfinks jest największą poeszczocha jaka spotkalam, uwielbia ludzi, lezec pod kolda, szuka zrodla ciepla. Kleopatra nawet muchy nie złowi wiec nie wierze ze komus zrobi cokolwiek. Tu mi "pomaga" z pomiarem ctk xD
My nie znamy plci, ja niezbyt chce ale maz sie uparl o pytanie. Chłopiec tocbd Daniel Jakub a dziewczynka Alicja JustynaMyślę, że imie w tym przypadku, to nie przypadek. A a propos imion macie już wybrane dla swoich pociech?
Dziękuję nie wszystkim sie podobaja łysole.Śliczna jest
U mnie będzie Pola
No mam dwóch Wojtków - męża i ojca. Całkiem fajne chłopaki. Trzymam za jutro kciuki. Moje ostatnio nie pokazało nic. Powiedziało matka spadaj...:-)Ładne imiona dla dzieciaczków, u mnie chłopak po dziadku Wojciech, a dziewczynka po lalce z dzieciństwa Laura Jestem bardzo nastawiona na chłopca, taki synuś mamusi. Może jutro się dowiem