Szczegolnie stanik [emoji12] kit z zakupami. Najwazniejsze ze juz sie wszystko unormowało. Nie nadwyręzaj sie.
A tak generalnie to dziwi mnie czemu lekarze nie mowia co.wolno a czego nie. Wszystko.za jezyk trzeba ich ciagnac. Myslą ze.kazda kobieta w ciazy naczytala sie juz pewnie w necie czy w ksiazkach i nie trzeba nic mowic. Konowały pieprzone
Ps. A ja kolejna nocka- maraton: lozko wc lodowka hehehe jeszcze godzinka aktywnosci nocnej i kolejna drzemka hehe
A tak generalnie to dziwi mnie czemu lekarze nie mowia co.wolno a czego nie. Wszystko.za jezyk trzeba ich ciagnac. Myslą ze.kazda kobieta w ciazy naczytala sie juz pewnie w necie czy w ksiazkach i nie trzeba nic mowic. Konowały pieprzone
Ps. A ja kolejna nocka- maraton: lozko wc lodowka hehehe jeszcze godzinka aktywnosci nocnej i kolejna drzemka hehe
Mi lekarz zabronił wszystkiego. Mam tylko chodzić na spacery i to nie daleko. Powoli i krótko. Ale już nie plamię więc mam nadzieję, że zamienię krótkie spacery na długie a już nie mówię o zakupach, stanik nowy by się przydał, majteczki, sukienki ciążowe i w ogóle jakieś ubrania