Balbinka30
Fanka BB :)
Myślę że ryzykojest zwiększone przez wiek glównie.38 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że ryzykojest zwiększone przez wiek glównie.38 lat
Ja mam zwykle niskie ciśnienie. Podwyższa mi się zwykle u lekarza i wtedy mam idealne Dziś pod wieczór też zaczęła mnie boleć głowa, a już od jakichś 4 dni mnie nie bolała, bo wcześniej to miałam migrenę prawie 2 tygodnie. Zmierzyłam właśnie ciśnienie i mam 107/71. Może głowa mnie boli ze zmęczenia, bo miałam przez kilka dni dużo pracy.Ja aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowy
No a jak to jest u was?
Będzie dobrze, trzymam kciuki. Daj znać po wizycie .Ja mam ciśnienie 148/77 już dzwoniłam do mojego gin bo pomimo, że biorę Luteinę plamię tak dosyć. Jutro mam przyjść na wizytę do niego, będzie mnie badał, bo nie powinnam plamić, czy aby na pewno wszytko w porządku
Ja dzisiaj na wizycie też miałam ciśnienie 142/77.Ja mam ciśnienie 148/77 już dzwoniłam do mojego gin bo pomimo, że biorę Luteinę plamię tak dosyć. Jutro mam przyjść na wizytę do niego, będzie mnie badał, bo nie powinnam plamić, czy aby na pewno wszytko w porządku
Za tydzień wynik z krwi.Zobacz załącznik 998644
Ja mam takie wyniki....wiek 37Za tydzień wynik z krwi.Zobacz załącznik 998644