Też bym się bała , ja to nie ufna jestem co do jakiś specyfików. Wszystko zawsze sprawdzam. Ja nawet apapu do tej pory nie brałam ,ale jak mus to mus. Teraz dla dobra dzidzi i swojej wagi heh muszę tarczycę ogarnąć. Zresztą mam większość objawów niedoczynności jak czytałam z czego nie zdawałam sobie wcześniej sprawy.39 super ja 33 a panikuje jak nie wiem no ten lekarz za każdym razem wciskał mi jeszcze dodatkowo jakies tabsy płatne sprowadzane z Czech :O strach sie bać .... niby na krwiaka przy czym na następnej wizycie cudowne ozdrowienie krwiaka poprzedniego nie ma ale jest nowy... dodam ze nie łykałam tych specyfików nawet :/ bo sie bałam
Siostra późno zaczęła Ma teraz 5 -latka i prawie 2 -latka. Najlepsze ,że młodszy urodził się w ten sam dzień co ja i mamy razem urodzinki. 30 lat różnicy plus jestem jego chrzestną ,razem z moim K. Chrzestnymi byliśmy przed tym zanim zaczęliśmy być razem
Śmieszna sytuacja, ja z moim to już 10 lat ponad się znamy ogólnie. Jak potem wyszło zawsze się we mnie podkochiwał ,tylko byłam zajęta Moja siostra jest po ślubie z jego starszym o dwa lata bratem
Jakoś się tak złożyło ,że dwóch braci jest z dwiema siostrami
Mam jeszcze jedną starszą siostrę ,ale mój nie ma już więcej braci hehehe ,a ona szczęśliwie po ślubie ,więc i tak by nie wypaliło Patrząc wstecz mój były mąż zrobił mi przysługę puszczając się z 18-nastolatką..