reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Odstawilam duphaston i luteine, lekarz powiedział że w ciągu koło 3 dni to plamienie powinno się zmienić w okres i w czwartek mam być na wizycie żeby zacząć z nowym cyklem
Jesteśmy znów pełni nadziei, ale teraz podejdę do tego spokojniej, tzn do czekania na okres, robienia testu a potem badania bety żeby za wcześnie się nie cieszyc
Nie zdążyłam dostać normalnego okresu po poronieniu a 3 tygodnie po tym jak zaczęłam plamić już miałam owulację. Właśnie podobno po poronieniu samoistnym najłatwiej zajść w ciążę od razu. Tak więc trzymam kciuki i uda się następnym razem.

reklama
Odstawilam duphaston i luteine, lekarz powiedział że w ciągu koło 3 dni to plamienie powinno się zmienić w okres i w czwartek mam być na wizycie żeby zacząć z nowym cyklem
Jesteśmy znów pełni nadziei, ale teraz podejdę do tego spokojniej, tzn do czekania na okres, robienia testu a potem badania bety żeby za wcześnie się nie cieszyc

Powodzenia w kolejnym cyklu

Ale to wspaniale że od razu udało Ci się po tym zajsc:) lekarz mi powiedział że od razu próbujemy dalej, bo jeśli się pierwsze iui udało to mam latwosc zajścia. W ciagu kilku dni powinnam mieć @ i zaczynamy od nowa obserwować cykl i stymulować
Przykro mi.. Trzymam kciuki żeby udało się następny razem

Ech chyba nic z tego w tym miesiącu. Dziś 14 dni po owulacji, 35 dzień cyklu, więc chyba w tym miesiącu nici z dwóch kresek. Ale może to i dobrze bo poronilam dopiero 1 kwietnia i jeszcze nie miałam pierwszego okresu.

Powodzenia! Mam nadzieję, że w „lutowych mamach 2020” będziemy mogły Cię znaleźć ;)

Powodzenia w następnym cyklu :)

reklama
Do góry