miniminivv
Zaangażowana w BB
A dziś nie będziesz mieć usg?
Ja dzisiaj nie mam wizyty
Kolejna dopiero 12 czerwca, ale u lekarza prowadzacego, ktory nie robi usg na wizycie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziś nie będziesz mieć usg?
Zmienisz, bo za często czy za rzadko?Mój gin zaproponował wizyty co 4 tygodnie i na każdej usg, ale chyba zmienię gina, wiec nie wiem jaki plan będzie miał ten nowy
Zmieniam, bo lekarz nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Sama musiałam wyciągać od niego wszystkie informacje. Jakoś nie wzbudzil mojego zaufania, po pierwszym usg uslyszalam tylko że jest żywy zarodek i tyle.Zmienisz, bo za często czy za rzadko?
ze względu na ciążę to nie miałam problemów. Raz do rodzinnego poszłam po zwolnienie na dzień w tył również bo miałam objawy żołądkówki i stwierdził ze skoro dziś jestem i się dobrze czuję to symuluję..nieprzyjemna sytauacja, aha i że powinnam przyjść jednak wczoraj a ja co wstałam to miałam zawroty głowy...spięcie było grrA zdarzyło Wam się ze lekarz nie chce wypisać zwolnienia?
bolą ale nie zawsze tak samo mocno, nie wiem od czego to zależyBolą was cały czas piersi? ja dziś czuje, ze są mniejsze i nie ma już tej tkliwości jak do tej pory... już mam czarne myśli...
Ja byłam na wizycie 27 maja a kolejną mam dopiero 3 lipcaZmienisz, bo za często czy za rzadko?
chyba nie non stop, wieczorem są ciężkie i tkliweBolą was cały czas piersi? ja dziś czuje, ze są mniejsze i nie ma już tej tkliwości jak do tej pory... już mam czarne myśli...