wesola_mamusia
Fanka BB :)
41 radość ze strachemDziewczyny ile macie lat? Bo coś myślę, że chyba jestem tu najstarsza, bo mam 33
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
41 radość ze strachemDziewczyny ile macie lat? Bo coś myślę, że chyba jestem tu najstarsza, bo mam 33
35 skończyłam41 radość ze strachem
Ja 35 skończę w listopadzie35 skończyłam
Ja skonczyłam w marcuJa 35 skończę w listopadzie
JA tez 35 w listopadzieJa 35 skończę w listopadzie
Ja jutro mam wizytę i straaznie sie boję, ale jednocześnie się cieszęPowiem Wam, ze jak czytam o każdej z was, to statystki są bezwzględne. Na prawdę niewielki procent z nas nie ma za sobą poronienia. Mam wrażenie, ze coraz więcej kobiet ma problem z utrzymaniem ciąży, z zajściem w nią. Mam nadzieje, ze już nic złego nie wydarzy się u styczniowej i w tym składzie zakończymy razem 9-miesięcy ciąży.
Ja idę w czwartek podejrzeć bąbelka, każda wizyta to strach ale też radosne podniecenie .Powiem Wam, ze jak czytam o każdej z was, to statystki są bezwzględne. Na prawdę niewielki procent z nas nie ma za sobą poronienia. Mam wrażenie, ze coraz więcej kobiet ma problem z utrzymaniem ciąży, z zajściem w nią. Mam nadzieje, ze już nic złego nie wydarzy się u styczniowej i w tym składzie zakończymy razem 9-miesięcy ciąży.
Ja w środę, wiec tez czekam jak na szpilkach. Ale staram się wierzyć, ze wszystko będzie Ok.Ja jutro mam wizytę i straaznie sie boję, ale jednocześnie się cieszę