reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Jestem po wizycie moja gin wyliczyła termin na 6 styczeń za dwa tygodnie kolejna wizyta i będzie książeczka. Listę badań do zrobienia. Zamiast zwykłego kwasu foliowego zaleciła pregna start z witaminami i kwasem foliowy.. Serduszko już biło.. Od czerwca idę na l4 względu na fizyczną pracę jak i uplaly brak umnie klimy nawed 20 c to masakra jest

Załączniki

• IMG_20190521_100354.jpg
    IMG_20190521_100354.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 74
Mnie męczą tylko mdłości, nie miałam też apetytu ale od 3 dni się poprawiło.

Dziewczyny wczoraj dostałam listę badań jakie mam zrobić na 4 czerwca, powinna je zrobić teraz czy dopiero przed wizytą?
Ja również miałam listę. Wizytę mam za tydzień wyniki zrobiłam dzisiaj.

Jestem po wizycie moja gin wyliczyła termin na 6 styczeń za dwa tygodnie kolejna wizyta i będzie książeczka. Listę badań do zrobienia. Zamiast zwykłego kwasu foliowego zaleciła pregna start z witaminami i kwasem foliowy.. Serduszko już biło.. Od czerwca idę na l4 względu na fizyczną pracę jak i uplaly brak umnie klimy nawed 20 c to masakra jest
fajnie już coś wiesz , wszystko dobrze :) ja mam krzywą cukrową zrobić :( , raz miałam podwyższony cukier ..i jakiś wymaz na chlamydie i grzyby tak w razie co..i usg piersi . udało mi się zapisac na wszystko pod rząd 29 maja.

Cześć fasolko :) To czemu od razu nie dała ci L4 skoro masz fizyczną prace, przecież to teraz najgorzej... nie można dźwigać, przemęczać sie...

A ja wykombinowałam :) Na piątek umówiła wizyte na lux med u pierwszego lepszego lekarza, a u mojej gin zaraz przesunę o tydzień. To będzie już 6 tc więc może fasolka zaszczyci nas swoim widokiem na usg :)

Ja bym spała caly czas. Nawet w aucie zasypiam jak jade do chlopakow na budowe. Mdli mnie. Zgaga dzis jakby mniejsza.
Wlasnie sobie uswiadomilam że niestety nie mam komu prowadzenia firmy przekazac. Wiec zapitalam non stop

reklama
A jak się w ogóle czujecie dziewczyny? Macie mdłości, wymioty, zawroty głowy?
Ja mam straszną zgagę, która miałam tylko na końcówce ciąży z córcią. A tu juz od samego początku mnie męczy. Ale za to wtedy wymiotowałam dzień i noc do ok 13 tc, a teraz spokój. Nic się nie dzieje.
Ja jestem bardzo zmęczona, wczoraj jak o 7:00 wyszłam z domu to wróciłam przed 22:00 i dziś od 7:30 siedzę w pracy i padam na twarz. Tylko czekam, aż będę mogła wyjść i położyć się. Z mdłościami i wymiotami trochę lepiej, bo przez półtora tygodnia było tragicznie, do tego dochodził ból żołądka. Co chwilę muszę coś zjeść, bo jak jestem głodna to mdłości się nasilają. I mam duży problem z myciem zębów jak tylko zaczynam myć zęby to zaraz wymiotuję - jakaś masakra.

Do góry