oo jaki sposób hehe, u mnie nie pije w tygodniu ..odpadaBardzo dobrym sposobem jest podgrzania piwa w garczku dodanie do niego imbiru kurkumy i goździków i wdychac gorące opary.
Mój mąż później to piwo pije ale wiadomo że my nie możemy
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Jestem po wizycie moja gin wyliczyła termin na 6 styczeń za dwa tygodnie kolejna wizyta i będzie książeczka. Listę badań do zrobienia. Zamiast zwykłego kwasu foliowego zaleciła pregna start z witaminami i kwasem foliowy.. Serduszko już biło.. Od czerwca idę na l4 względu na fizyczną pracę jak i uplaly brak umnie klimy nawed 20 c to masakra jest
Załączniki
Ja również miałam listę. Wizytę mam za tydzień wyniki zrobiłam dzisiaj.Mnie męczą tylko mdłości, nie miałam też apetytu ale od 3 dni się poprawiło.
Dziewczyny wczoraj dostałam listę badań jakie mam zrobić na 4 czerwca, powinna je zrobić teraz czy dopiero przed wizytą?
fajnie już coś wiesz , wszystko dobrze ja mam krzywą cukrową zrobić , raz miałam podwyższony cukier ..i jakiś wymaz na chlamydie i grzyby tak w razie co..i usg piersi . udało mi się zapisac na wszystko pod rząd 29 maja.Jestem po wizycie moja gin wyliczyła termin na 6 styczeń za dwa tygodnie kolejna wizyta i będzie książeczka. Listę badań do zrobienia. Zamiast zwykłego kwasu foliowego zaleciła pregna start z witaminami i kwasem foliowy.. Serduszko już biło.. Od czerwca idę na l4 względu na fizyczną pracę jak i uplaly brak umnie klimy nawed 20 c to masakra jest
werdidiana
Zaangażowana w BB
Cześć fasolko To czemu od razu nie dała ci L4 skoro masz fizyczną prace, przecież to teraz najgorzej... nie można dźwigać, przemęczać sie...Jestem po wizycie moja gin wyliczyła termin na 6 styczeń za dwa tygodnie kolejna wizyta i będzie książeczka. Listę badań do zrobienia. Zamiast zwykłego kwasu foliowego zaleciła pregna start z witaminami i kwasem foliowy.. Serduszko już biło.. Od czerwca idę na l4 względu na fizyczną pracę jak i uplaly brak umnie klimy nawed 20 c to masakra jest
werdidiana
Zaangażowana w BB
A ja wykombinowałam Na piątek umówiła wizyte na lux med u pierwszego lepszego lekarza, a u mojej gin zaraz przesunę o tydzień. To będzie już 6 tc więc może fasolka zaszczyci nas swoim widokiem na usg
Ja bym spała caly czas. Nawet w aucie zasypiam jak jade do chlopakow na budowe. Mdli mnie. Zgaga dzis jakby mniejsza.
Wlasnie sobie uswiadomilam że niestety nie mam komu prowadzenia firmy przekazac. Wiec zapitalam non stop
Wlasnie sobie uswiadomilam że niestety nie mam komu prowadzenia firmy przekazac. Wiec zapitalam non stop
Karola1322
I tak teraz się obijam w pracy nic nie dźwigam zbieram do kartona lub kleje kartki..Cześć fasolko To czemu od razu nie dała ci L4 skoro masz fizyczną prace, przecież to teraz najgorzej... nie można dźwigać, przemęczać sie...
reklama
Koteczka01
Ja jestem bardzo zmęczona, wczoraj jak o 7:00 wyszłam z domu to wróciłam przed 22:00 i dziś od 7:30 siedzę w pracy i padam na twarz. Tylko czekam, aż będę mogła wyjść i położyć się. Z mdłościami i wymiotami trochę lepiej, bo przez półtora tygodnia było tragicznie, do tego dochodził ból żołądka. Co chwilę muszę coś zjeść, bo jak jestem głodna to mdłości się nasilają. I mam duży problem z myciem zębów jak tylko zaczynam myć zęby to zaraz wymiotuję - jakaś masakra.A jak się w ogóle czujecie dziewczyny? Macie mdłości, wymioty, zawroty głowy?
Ja mam straszną zgagę, która miałam tylko na końcówce ciąży z córcią. A tu juz od samego początku mnie męczy. Ale za to wtedy wymiotowałam dzień i noc do ok 13 tc, a teraz spokój. Nic się nie dzieje.