reklama
Celia89
Fanka BB :)
Nie wlazyl i wyjął ten.przezroczysty badziew ale tak dopchal że zaczalam mu uciekac w tym fotelu.To może masaż szyjki ci zrobili?
malagga_89
Mój lekarz non stop powtarza żebym liczyła ruchy dziecka. Generalnie jest ok, chociaż czasami się stresuję jak słabo się rusza. Czy u was podobnie? Gin też przypomina o liczeniu ruchów dzidzi?
Mi nic nie kazał liczyć, ale ja nie miałam ani jednego dnia żebym nie czuła ruchów. W razie jakbym przestała czuć mam jechać do szpitala poprostu
Celia89
Mi nikt nie kazal liczyc ale moja to sie wierzga niczym wsciekly mustang. Teraz na ktg mi wyszlo nieco mniej niz zwykle noo ale 47 ruchów miała.
Celia89
kiedyś dziecko musi spać.
reklama
Ja zapytałam moja gin o to całe liczenie to dostałam odpowiedź że każde dziecko jest inne i nie ma potrzeby liczenia, wiadomo jak dziecko nie rusza się przez cały dzień to warto sprawdzić co się dzieje, ale tak to nie ma co się nakręcać..Mój lekarz non stop powtarza żebym liczyła ruchy dziecka. Generalnie jest ok, chociaż czasami się stresuję jak słabo się rusza. Czy u was podobnie? Gin też przypomina o liczeniu ruchów dzidzi?