reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Mój się ostatnio wścieka jak dłużej siedze albo się położe na którymś boku, nie ma opcji że da mi zasnąć inaczej niż na plecach... Jak mu nie pasuje to kopie jak szalony. Jeszcze go nie ma a już pyskuje :)
Haha ja tak mam jak leżę na prawym boku [emoji1787]
To jest wlasnie jedna z metod na liczenie ruchów w końcówce ciąży. Polozyc sie na boku.

Polecam na YT Babyboom filmiki.

A mi chyba teraz naprawdę zaczął odchodzić czop. Śluz jest delikatnie, ale to bardzo delikatnie podbarwiony krwią. Poza tym brak innych objawów poza okropnym bólem pleców, który mam od kilku dni. Oby tylko wytrzymać do północy a potem niech się dzieje co chce. Nie ruszam się dziś z kanapy dalej niż do łazienki i kuchni 😂

reklama
Do góry