reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Hejvwszystkim troszkę sie martwie.. Jestem w 36 tc i byłam wczoraj na wizycie i stwierdziła że szyjka długa i zamknięta
A dziś rano zauważyłam na wkładce trochę jasnobrązowego śluzu i nie wiem co to może być
Jechać na IP ? Skurczy nie mam
Może czop odchodzi albo coś różowy brązowy to jeszcze nie powód do paniki może być to właśnie objaw skracajacej się szyjki. Ważne że nie żywa krew. Możesz w razie co skontrolować sprawę. Lepiej omówić to z lekarzem niż czytać w Internecie.

reklama
Hejvwszystkim troszkę sie martwie.. Jestem w 36 tc i byłam wczoraj na wizycie i stwierdziła że szyjka długa i zamknięta
A dziś rano zauważyłam na wkładce trochę jasnobrązowego śluzu i nie wiem co to może być
Miałaś badanie na fotelu? Jeśli tak to po badaniu możesz troszkę budzić. Jasno brązowe budzenie nie oznacza świezego, mogło ci jakieś mikronaczynko pęknąć 😉 po badaniu

K_89 Gratulacje 💕💖 Nabieraj sił po zabiegu i daj znać w wolnej chwili jak się czujecie 😉

Hallo dziewczyny! Wczoraj 19/12/19 przez cesarskie cięcie przyszła na świat nasza wymarzona córeczka 😍 Ma 3590 gram i 56 centymetrów. Jesteśmy przeszczesliwi. Po 6 godzinach wstałam pierwszy raz na nogi, miałam ściągany cewnik, byłam w toalecie. Po kolejnych dwóch godzinach wstałam 2 raz a obecnie zbieram siły na trzeci. Mała ciagle mam na swojej klatce i tak sobie trochę śpimy.
Gratulacje! Spokojnego czasu dla Was! Dochodź do siebie i trzymajcie się z córeczką ☺️

Raz miałam tak właśnie po badaniu, jednorazowa sprawa. Chwila niepokoju i wszystko wróciło do normy.

Hallo dziewczyny! Wczoraj 19/12/19 przez cesarskie cięcie przyszła na świat nasza wymarzona córeczka 😍 Ma 3590 gram i 56 centymetrów. Jesteśmy przeszczesliwi. Po 6 godzinach wstałam pierwszy raz na nogi, miałam ściągany cewnik, byłam w toalecie. Po kolejnych dwóch godzinach wstałam 2 raz a obecnie zbieram siły na trzeci. Mała ciagle mam na swojej klatce i tak sobie trochę śpimy.
Gratulacje!!!

Dziewczyny to worek się rozwiązał 😍 Do stycznia może pojawić się więcej dzieciaczków.
Ja jeszcze zaciskam nogi, bo mam późniejszy termin, ale u Was wszystko możliwe.
Ja od dziś mam równo 2 tygodnie do terminu, ale postanowiłam, że póki daję radę, jadę sobie zrobić pewnie ostatnie paznokcie w ciąży :D Muszę się cieszyć beztroskim wychodzeniem z domu :) Ale obie już mamy coraz bardziej dosyć tego stanu 🙄

reklama
Ja od dziś mam równo 2 tygodnie do terminu, ale postanowiłam, że póki daję radę, jadę sobie zrobić pewnie ostatnie paznokcie w ciąży :D Muszę się cieszyć beztroskim wychodzeniem z domu :) Ale obie już mamy coraz bardziej dosyć tego stanu 🙄
U mnie w szpitalu nie można do porodu mieć zrobionych paznokci. Położna musi widzieć płytkę, czy nie sinieje itd to często pierwsze oznaki tego że coś złego się dzieje. Pamiętam, jak mówiono o tym przed pierwszym porodem.

Do góry