reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Norma wód p lodowych jest podawana w skali AFI, przedział od 5 do 25. Poniżej 5 trzeba się martwić i pow. 25 też nie jest dobrze
Kurcze ja 12 grudnia miała 4,5, ale powiedziała mi, że nie mam się martwić 😬 Powiedziała coś w stylu "gdyby suma z dwóch worków była 4 to źle, ale u pani w jednym jest 4,5". I tyle z tego zrozumiałam.

Kurcze ja 12 grudnia miała 4,5, ale powiedziała mi, że nie mam się martwić 😬 Powiedziała coś w stylu "gdyby suma z dwóch worków była 4 to źle, ale u pani w jednym jest 4,5". I tyle z tego zrozumiałam.
Bo jeszcze brzuch dzieli się na 4 kieszenie I w kazdej kieszeni ma byc ok. U mnie mam AFI 15 ale dziecko ma malo wod kolo głowy, ale lekarz mówi że jest spoko 🙂

Nie wiem czy korzystałyście z promocji 2+2 w Rossmanie. Opłaca się kupić produkty pielęgnacyjne dla dziecka. Obkupilam się w chusteczki i płyny do kąpieli. A z racji że 2 dzieci zgłoszonych to na każdego się należało 🤣
Na pieluchy by taką promkę rzucili 😂 ja się czaję na żel do mycia, ale z drugiej strony jak mam mieć 4 i okaże się, ze dziecku nie służy? Zawsze mogę sama wykorzystać 🤔 chusteczek kupiłam mały zapas na Allegro, bo wychodziło dużo taniej, ale może dokupię w tej promocji.

Musisz kupić 4 różne produkty by mieć poromke, więc 1 żel kupisz a resztę coś innego 😉
U mnie zawsze sprawdzał się hipp. Ma dobry skład i nigdy nie uczulał.
Pieluchy sprawdzałam, ale promocja nie łapie. Mi taniej chusteczki jak sprawdzałam, wychodziły w Rossmanie, niewiele ale jednak. Wczoraj dokupilam kolejne paczki. Lubię u nich zakupy online i odbiór gotowego zamówienia. Fajne udogodnienie.
Jak nie znacie to polecam blogi Sroka o i Piggypeg analizujące składy kosmetyków, chusteczek itd. Bardzo w pierwszej ciąży mi się przydały a teraz też nie raz zerknę zanim coś kupię.

reklama
Musisz kupić 4 różne produkty by mieć poromke, więc 1 żel kupisz a resztę coś innego 😉
U mnie zawsze sprawdzał się hipp. Ma dobry skład i nigdy nie uczulał.
Pieluchy sprawdzałam, ale promocja nie łapie. Mi taniej chusteczki jak sprawdzałam, wychodziły w Rossmanie, niewiele ale jednak. Wczoraj dokupilam kolejne paczki. Lubię u nich zakupy online i odbiór gotowego zamówienia. Fajne udogodnienie.
Jak nie znacie to polecam blogi Sroka o i Piggypeg analizujące składy kosmetyków, chusteczek itd. Bardzo w pierwszej ciąży mi się przydały a teraz też nie raz zerknę zanim coś kupię.
Srokao też polecam ;) a też kupiłam żele do kąpieli tylko 3 różne (i promka weszła) żeby właśnie przetestować i krem na mróz. Jakby młodemu jakoś szkodziły to sami będziemy korzystać

Do góry