reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja jestem jakiś trudny przypadek.
Tyle magnezu zjadam i normalnie jest ok ale nawet przy tej dawce jaką łyka w ciągu dnia wystarczy że się trochę zestresuje i najbliższa noc jest trudna, niespokojna jak moje stopy.
A sprawdzalas czy nie powinnas suplementowac potasu??
Wydaje mi sie ze tez ma znaczenie przy Twojej dolegliwosci

No właśnie ja też tak słyszałam, ze nie każde chcę smoka, a po co na siłę. Jak bedzie cycku to bedzie spać lepiej. Ja to sie boje tych kolek mam nadzieje ze nie bedzie ich miał w ogole mam nadzieje ze bedzie spokojny, chciałabym zeby był.
W szkole rodzenia mówili żeby dziecko nie miało kolek rodzice nie moga się stresować i muszą dużo bobasa przytulać 😅

Magnez i potas - w duecie.
Tak mi cos sie obija po glowie... Nie wiem...
Potas na pewno jest w pomidorach - ja uwielbiam.
Dokładnie.
Biorę też de cramp i magnetop oraz piję wodę z magnezem ale nie mam teraz pewnosci czy już w tych suplementach jest jakiś potas... pomidory jem codziennie. Nawet banana dziś zjadłam w południe. Tu też znajdziemy dużo potasu.

No dokładnie. Tu nic się nie dzieje a na zamkniętej ciężko nadążyć czytać
Na zamkniętej grupie zaglądam kilka razy w ciągu dnia i często nawet nie udzielam się bo czasu brak... To fakt że dużo jest dziewczyn aktywnych. Ale gdybym nie zaglądała to wieczorem byłoby ciężko nadrobic xx stron a tak na spokojne jestem na bieżąco i mogę pisać.

reklama
Dokładnie.
Biorę też de cramp i magnetop oraz piję wodę z magnezem ale nie mam teraz pewnosci czy już w tych suplementach jest jakiś potas... pomidory jem codziennie. Nawet banana dziś zjadłam w południe. Tu też znajdziemy dużo potasu.
Faktycznie. Czyli robisz wszystko co trzeba. Widocznie taki urok Twojej ciazy.. Juz niedlugo :)

Do góry