reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzisiaj caly dzien boli mnie zoladek :( Nie wiem czy zjadlam cos czy poprostu tak juz jest pod koniec ciazy? Czuje taki ucisk wysoko. Moze ktoras z Was tez tak miala? Az mi sie ciezko oddycha :(
To nasze slodkie maleństwa. Maja coraz mniej miejsca. Rozpychają sie niemiłosiernie.
Dno macicy jest blisko splotu słonecznego. Więc.. wszystko jeszcze przed nami [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173]

reklama
Mala nie daje mi spac.
Przez caly wczorajszy dzien prowadzila gimnastyke rozciagajaca i w nocy byla kontynuacja. Mam wrazenie, ze teraz jest nad pepkiem /nota bene boli/ i robi zakusy na moje zebra. :( Troche sie boje czy nie zrobila obrotu.

Od jakiejs godziny 4 dziergam gwiazdki na szydelku... Moze na choinke albo okno?
Moj jest przy splocie. Kopie niemiłosiernie.
O 4:30 dzien dnia pobudka. Jedzonko i siusiu.
Tvn24 powtórki -nadrabiam teraz Maje w ogrodzie hehe
Zrób na choinkę - śliczne dzwoneczki widziałam w zeszłym roku na targach bożonarodzeniowych

Moj jest przy splocie. Kopie niemiłosiernie.
O 4:30 dzien dnia pobudka. Jedzonko i siusiu.
Tvn24 powtórki -nadrabiam teraz Maje w ogrodzie hehe
Zrób na choinkę - śliczne dzwoneczki widziałam w zeszłym roku na targach bożonarodzeniowych
Boje sie momentu gdy moja dotrze do splotu slonecznego - tam ciagle czasem mnie boli od poczatku ciazy.
Tv juz mi sie znudzila ;) z Maja jestem na biezaco 😀 juz mam plany ogrodowe na najblizszy sezon bo w tym nic nie moglam dzialac.
Dzwoneczkow jeszcze nie probowalam - musze poszukac wzoru :)

reklama
Do góry