reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzisiaj caly dzien boli mnie zoladek :( Nie wiem czy zjadlam cos czy poprostu tak juz jest pod koniec ciazy? Czuje taki ucisk wysoko. Moze ktoras z Was tez tak miala? Az mi sie ciezko oddycha :(
To nasze slodkie maleństwa. Maja coraz mniej miejsca. Rozpychają sie niemiłosiernie.
Dno macicy jest blisko splotu słonecznego. Więc.. wszystko jeszcze przed nami [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173]

reklama
Mala nie daje mi spac.
Przez caly wczorajszy dzien prowadzila gimnastyke rozciagajaca i w nocy byla kontynuacja. Mam wrazenie, ze teraz jest nad pepkiem /nota bene boli/ i robi zakusy na moje zebra. :( Troche sie boje czy nie zrobila obrotu.

Od jakiejs godziny 4 dziergam gwiazdki na szydelku... Moze na choinke albo okno?
Moj jest przy splocie. Kopie niemiłosiernie.
O 4:30 dzien dnia pobudka. Jedzonko i siusiu.
Tvn24 powtórki -nadrabiam teraz Maje w ogrodzie hehe
Zrób na choinkę - śliczne dzwoneczki widziałam w zeszłym roku na targach bożonarodzeniowych

Moj jest przy splocie. Kopie niemiłosiernie.
O 4:30 dzien dnia pobudka. Jedzonko i siusiu.
Tvn24 powtórki -nadrabiam teraz Maje w ogrodzie hehe
Zrób na choinkę - śliczne dzwoneczki widziałam w zeszłym roku na targach bożonarodzeniowych
Boje sie momentu gdy moja dotrze do splotu slonecznego - tam ciagle czasem mnie boli od poczatku ciazy.
Tv juz mi sie znudzila ;) z Maja jestem na biezaco 😀 juz mam plany ogrodowe na najblizszy sezon bo w tym nic nie moglam dzialac.
Dzwoneczkow jeszcze nie probowalam - musze poszukac wzoru :)

reklama
Do góry