reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Ja też bety nie robiłam i nie robiłamJa to mam brzuch jak na 6 miesiącw żadnej ciąży tak nie miałam i wręcz nie mogłam doczekać się brzuszka ,a teraz...
Gratuluję piękne kreseczki![]()
Imieninki minęły piniata rozwalonaMy jemy dalej torty hihi i tone cukierków
![]()
Czuję się jako tako ,czyli ok. Senność ,zmęczenie jest większe niż normalnie. Najgorszy objaw to moje humorki ,płaczliwość i nerwus ze mnie. Moi już wyczuli i obchodzą się ze mną jak z jajkiem
heh.
Tak czytam i chyba tylko ja bety nie robię ,czekam na wizytę.. we wcześniejszych też nie robiłam.
Też to troszkę przez odległość ,nie mam łatwego dojazdu na bete,ale też jakoś parcia nie mam.
Jeszcze 4 dni do wizyty ,jakoś to zlatuje nawet.
Miłego dnia życzę![]()
Karola1322
Ja już za farbowalam.. W pierwszej ciąży też farbowalam włosyja też nie... ale jutro już wizyta
Dziewczyny czy wy normalnie farbujecie włosy? mam już taki odrost, że masaka a niby w pierwszym trymestrze na wszystko trzeba uważać i sama nie wiem wyglądam tragicznie..
Ja też będę wcześniej bo chce jeszcze troszkę polatać po ciuchlandach ,ja tam lubię chodzić i jak coś fajnego znajdę to się cieszę jak dzieckoRównież życzę nam wszystkiego dobregoja mam być też koło 10, aczkolwiek z tego co wiem kolejka jest jak kto przyszedł a nie według godziny, więc odprowadze mojego syncia do przedszkola i polecę koło 8
![]()
Jadę z moim ,bierze wolne w pracy więc będzie nosił
molka84
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro po pracy. Boję się Bo robiłam badania we srode i progesteron mam poniżej normy
A beta jedynie 300 a to już 5t2d. Niby rośnie prawidłowo Ale jest na tych niskich wartościach... zapewne gin jeszcze nic nie zobaczy Ale może da mi luteine albo cos...
Martyna84
A przyjmują cię bezproblemu ginekolodzy w tak wczesnej ciąży? Ja muszę czekać do 8 tygodnia ciąży na kolejną wizytę, wczęśniej niechcą.molka Moja beta w tym czasie rez 500, nic się nie martw.
Jutro mam wizyte, caly czas krwawie, martwi mnie to mocno
mohaaa
A widać coś u ciebie już? Czy pęcherzyk tylko? Leki nie pomagają na plamienia?molka Moja beta w tym czasie rez 500, nic się nie martw.
Jutro mam wizyte, caly czas krwawie, martwi mnie to mocno
Nie bylo jeszcze nic widać, dlatego mam isc jutroA widać coś u ciebie już? Czy pęcherzyk tylko? Leki nie pomagają na plamienia?
Leki na plamienia mam od internisry, przyjęlam dopiero 2 dawki
Martyna tak, może dlatego, że mam bardzo ciężką pracę, pracując nie utrzymałabym dziecka
Ostatnia edycja:
reklama