reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja to mam brzuch jak na 6 miesiąc ;) w żadnej ciąży tak nie miałam i wręcz nie mogłam doczekać się brzuszka ,a teraz...

Gratuluję piękne kreseczki :D

Imieninki minęły piniata rozwalona :p My jemy dalej torty hihi i tone cukierków :p
Czuję się jako tako ,czyli ok :p . Senność ,zmęczenie jest większe niż normalnie. Najgorszy objaw to moje humorki ,płaczliwość i nerwus ze mnie. Moi już wyczuli i obchodzą się ze mną jak z jajkiem :D heh.
Tak czytam i chyba tylko ja bety nie robię ,czekam na wizytę.. we wcześniejszych też nie robiłam.
Też to troszkę przez odległość ,nie mam łatwego dojazdu na bete,ale też jakoś parcia nie mam :p.
Jeszcze 4 dni do wizyty ,jakoś to zlatuje nawet.
Miłego dnia życzę ;)
Ja też bety nie robiłam i nie robiłam

Również życzę nam wszystkiego dobrego ;) ja mam być też koło 10, aczkolwiek z tego co wiem kolejka jest jak kto przyszedł a nie według godziny, więc odprowadze mojego syncia do przedszkola i polecę koło 8 ;)
Ja też będę wcześniej bo chce jeszcze troszkę polatać po ciuchlandach ,ja tam lubię chodzić i jak coś fajnego znajdę to się cieszę jak dziecko :D Córkę zaraziłam i ma dryg bo zawsze coś znajdzie ,oczywiście dla siebie heh. Ogólnie nie lubię przepłacać. No i też na ryneczek chce luknąć jak już będę.
Jadę z moim ,bierze wolne w pracy więc będzie nosił :D

Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro po pracy. Boję się Bo robiłam badania we srode i progesteron mam poniżej normy :( A beta jedynie 300 a to już 5t2d. Niby rośnie prawidłowo Ale jest na tych niskich wartościach... zapewne gin jeszcze nic nie zobaczy Ale może da mi luteine albo cos...

molka Moja beta w tym czasie rez 500, nic się nie martw.
Jutro mam wizyte, caly czas krwawie, martwi mnie to mocno

A widać coś u ciebie już? Czy pęcherzyk tylko? Leki nie pomagają na plamienia?
Nie bylo jeszcze nic widać, dlatego mam isc jutro
Leki na plamienia mam od internisry, przyjęlam dopiero 2 dawki

Martyna tak, może dlatego, że mam bardzo ciężką pracę, pracując nie utrzymałabym dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry