reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Ja też bety nie robiłam i nie robiłamJa to mam brzuch jak na 6 miesiąc w żadnej ciąży tak nie miałam i wręcz nie mogłam doczekać się brzuszka ,a teraz...
Gratuluję piękne kreseczki
Imieninki minęły piniata rozwalona My jemy dalej torty hihi i tone cukierków
Czuję się jako tako ,czyli ok . Senność ,zmęczenie jest większe niż normalnie. Najgorszy objaw to moje humorki ,płaczliwość i nerwus ze mnie. Moi już wyczuli i obchodzą się ze mną jak z jajkiem heh.
Tak czytam i chyba tylko ja bety nie robię ,czekam na wizytę.. we wcześniejszych też nie robiłam.
Też to troszkę przez odległość ,nie mam łatwego dojazdu na bete,ale też jakoś parcia nie mam .
Jeszcze 4 dni do wizyty ,jakoś to zlatuje nawet.
Miłego dnia życzę
Karola1322
Ja już za farbowalam.. W pierwszej ciąży też farbowalam włosyja też nie... ale jutro już wizyta
Dziewczyny czy wy normalnie farbujecie włosy? mam już taki odrost, że masaka a niby w pierwszym trymestrze na wszystko trzeba uważać i sama nie wiem wyglądam tragicznie..
Ja też będę wcześniej bo chce jeszcze troszkę polatać po ciuchlandach ,ja tam lubię chodzić i jak coś fajnego znajdę to się cieszę jak dziecko Córkę zaraziłam i ma dryg bo zawsze coś znajdzie ,oczywiście dla siebie heh. Ogólnie nie lubię przepłacać. No i też na ryneczek chce luknąć jak już będę.Również życzę nam wszystkiego dobrego ja mam być też koło 10, aczkolwiek z tego co wiem kolejka jest jak kto przyszedł a nie według godziny, więc odprowadze mojego syncia do przedszkola i polecę koło 8
Jadę z moim ,bierze wolne w pracy więc będzie nosił
molka84
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro po pracy. Boję się Bo robiłam badania we srode i progesteron mam poniżej normy A beta jedynie 300 a to już 5t2d. Niby rośnie prawidłowo Ale jest na tych niskich wartościach... zapewne gin jeszcze nic nie zobaczy Ale może da mi luteine albo cos...
Martyna84
A przyjmują cię bezproblemu ginekolodzy w tak wczesnej ciąży? Ja muszę czekać do 8 tygodnia ciąży na kolejną wizytę, wczęśniej niechcą.molka Moja beta w tym czasie rez 500, nic się nie martw.
Jutro mam wizyte, caly czas krwawie, martwi mnie to mocno
mohaaa
A widać coś u ciebie już? Czy pęcherzyk tylko? Leki nie pomagają na plamienia?molka Moja beta w tym czasie rez 500, nic się nie martw.
Jutro mam wizyte, caly czas krwawie, martwi mnie to mocno
Nie bylo jeszcze nic widać, dlatego mam isc jutroA widać coś u ciebie już? Czy pęcherzyk tylko? Leki nie pomagają na plamienia?
Leki na plamienia mam od internisry, przyjęlam dopiero 2 dawki
Martyna tak, może dlatego, że mam bardzo ciężką pracę, pracując nie utrzymałabym dziecka
Ostatnia edycja:
reklama