Powiem wam dziewczyny ze cukrzyca ciążowa to najgorsze co mogło mnie spotkać w ciąży . Jestem na diecie już prawie miesiąc i insulinie . Jedzenie wazę liczę i nawet do 7 razy dziennie kontroluje cukry . Gdy już się cieszę ze mam dobre wyniki i coś sprawia ze mam dobry wynik nagle coś świruje w moim organizmie i cukier rośnie a diabetolog zwiększa insulinę . Niestety to cholerstwo rządzi się swoimi prawami i jak dziecko rośnie teraz w trzecim trymestrze najwiecej te cukry są wręcz nie do opanowania. Ja jestem ogólnie bardzo słaba i zmęczona już tym wszystkim . Dwa tygodnie temu miałam duży brzuszek taki jak przystało na 7 miesiąc a dziś wyglądam jakbym była w 5 miesiącu . Chudnę w oczach a od lekarza słyszę tylko ze wysokie cukry i tego nie mogę tego tez. Jak tak dalej będzie to niestety wyląduje w szpitalu na kroplowkach . Płacze po nocach boje się o córcię choć wszyscy mówią ze dziecko sobie poradzi i weźmie ode mnie to co najlepsze . Same zobaczcie jaki miałam brzuszek jeszcze trzy tygodnie temu (po lewej )a tak wyglądam dziś po prawej [emoji53]
h
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom