Agi.aguullka
Fanka BB :)
Dobra dobra, mlodki... ja mam 34 [emoji23][emoji23][emoji23] hihihiOoo, to razem sobie ponarzekamy jak nas w kościach łupie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dobra, mlodki... ja mam 34 [emoji23][emoji23][emoji23] hihihiOoo, to razem sobie ponarzekamy jak nas w kościach łupie
nie podpuszczaj pamiętaj ze ja chwilowo o kulach śmigam i chyba jedyne co mnie nie boli to dziurka w nosie
Ale lekarz nie jest od tego by komentowac wygląd...dziewczyny różnie znoszą poród,jedne są obolałe i trzeba wokół nich skakać bo butelki z wodą.nie sięgną ( tak w ogóle na poród i po polecam wodę z dziubkiem) inne nawet po cc , potrafią po 10 h wstać wziąć prysznic i pofrunąć do dziecka na wczesniaki..każda znosi to inaczej, są pacjentki które przy skurczach w fazie 1 i co 15 minut drą się jak opętane a są takie które cały poród nie pisną ...ale dr nie jest od tego by komentować fakt " 3godziny po porodzie a ona jeszcze brudna"
Asertywność w czasie porodu to podstawa
Niewiele jesteś starsza, jeszcze nosiłas pieluche jak my się rodziłysmyDobra dobra, mlodki... ja mam 34 [emoji23][emoji23][emoji23] hihihi
SlicznosciCzesc dziewczyny
Przeczytalam 300 postow i wszystko zapomnialam[emoji23]
@angleka90 a kto mialby Cie przepuscic z takim malusim brzusiem?napisz sobie na czole ,ze w ciazy jestes to moze wtedy hehe
A to moje zakupy[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No moze ale nieczesto. Mama szybko uczyla sikac na nocnik bo nikomu tetry nie chcialo sie prac ha! [emoji23]Niewiele jesteś starsza, jeszcze nosiłas pieluche jak my się rodziłysmy
No moze ale nieczesto. Mama szybko uczyla sikac na nocnik bo nikomu tetry nie chcialo sie prac ha! [emoji23]