reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Co do boli to mnie w nocy przerazil jakby pulsujacy, niby skurcz jak przy okresie ale w waginie I zaczelam czytac o porodzie przedwczesnym I myslec o kobietach ktorym sie to przydarzylo... jakos w ciagu dnia trzymalo i puscilo dopiero po kolejnym magnezie I snie. Potem myslalam czy problemy gastryczne z zatwardzeniem i biegunka mogly miec na to wplyw?

Dobrze ze wizyte I usg mam w poniedzialek bo wyobraznia mi za bardzo pracuje...
Magiczna mi brzuch twardnieje od jelit albo jak za długo siku nie zrobię (sorry za bezpośredniość)

reklama
Widze ze u od rana rozmowy :-)
U nas ciezka noc, mlody zlapal wirusa i wymiotowal pol nocy. Zobaczymy jak bedzie przez dzien.
Marta bardzo fajny ten wozek.
Mamaincognito masz racje z tym ciężarem wozka. Ja na swoj klełam jak mialam go po schodach wniesc. Jak tylko bedzie musiala go wnosic to musi byc lekki! Moj super ale z 13 kg wazyl. Model z przed.7 lat tako jumper gt. Spacerówki uzywalismy do 2rz bo K lubil jeździc.

Widze ze u od rana rozmowy :-)
U nas ciezka noc, mlody zlapal wirusa i wymiotowal pol nocy. Zobaczymy jak bedzie przez dzien.
Marta bardzo fajny ten wozek.
Mamaincognito masz racje z tym ciężarem wozka. Ja na swoj klełam jak mialam go po schodach wniesc. Jak tylko bedzie musiala go wnosic to musi byc lekki! Moj super ale z 13 kg wazyl. Model z przed.7 lat tako jumper gt. Spacerówki uzywalismy do 2rz bo K lubil jeździc.
Dawaj młodemu Enterol i samo też bierzcie, powinno szybciej przejść

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wy lykajcie w tabletkach, a mlodemy wysyp zawartość kapsułki do łyżeczki herbaty, przynajmniej ja tak robię żeby łatwiej było podać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry